Designový Časopis
Designový Časopis
Zmrzlina

Sister's

Zmrzlina Tento obal je určen pro společnost Sisters Ice Cream Company. Designérský tým se pokusil použít tři dámy, které připomínají výrobce tohoto produktu, ve formě šťastných barev, které vycházejí z chuti každé zmrzliny. V každé chuti designu je tvar zmrzliny používán jako vlasy postavy, což představuje zajímavý a nový obrázek balení zmrzliny. Tento design ve své nové podobě přitáhl mezi svými konkurenty hodně pozornosti a měl vysoké tržby. Design se snaží vytvořit originální a kreativní obal.

Láhev

Herbal Drink

Láhev Základem jejich koncepce je emoční prvek. Vyvinutý koncept pojmenování a designu je zaměřen na pocity a emoce zákazníka, slouží k zastavení osoby hned vedle potřebné police a nutí ji vybrat si z mnoha dalších značek. Jejich balíček vyjadřuje účinky plánovaných výtažků, barevných vzorů přímo vytištěných na bílé porcelánové láhvi připomínající tvar květů. Vizuálně zdůrazňuje image přírodního produktu.

Plechovka Vína

Essenzza

Plechovka Vína Návrh vína, to je země původu a město bylo hodně pozornosti. Hledání v miniaturních a tradičních obrazech. Cenné motivy zjistily, že k dosažení cíle to znamená, že zatímco tradiční luxusní láhev na víno byl velmi efektivní. Motiv, který byl použit v designu, arabesky. Tyto motivy čerpaly z íránského lakovaného obrazu. Návrh se snaží vytvořit originální a kreativní návrhy a snaží se vytvořit design s vnitřním významem a nést důležitou zprávu.

Balení Šťáv

Pure

Balení Šťáv Základem koncepce Pure Juice je emotivní prvek. Vyvinutý koncept pojmenování a designu je zaměřen na pocity a emoce zákazníka, slouží k zastavení osoby hned vedle potřebné police a nutí ji vybrat si z mnoha dalších značek. Balíček vyjadřuje účinky ovocných výtažků, barevných vzorů přímo vytištěných na skleněné láhvi, která připomíná tvar ovoce. Vizuálně zdůrazňuje image přírodních produktů.

Umělecká Instalace

Pretty Little Things

Umělecká Instalace Pretty Little Things prozkoumává svět lékařského výzkumu a složité snímky, které jsou vidět pod mikroskopem, a interpretuje je do moderních abstraktních vzorů prostřednictvím výbuchů zářivé palety barev fluro. Více než 250 metrů dlouhá, s více než 40 samostatnými uměleckými díly, je to instalace ve velkém měřítku, která veřejnosti představí krásu výzkumu.

Instalace

The Reflection Room

Instalace Reflexní místnost, inspirovaná červenou barvou, která symbolizuje štěstí v čínské kultuře, je prostorový zážitek, který byl vytvořen zcela z červených zrcadel a vytváří nekonečný prostor. Uvnitř typografie hraje roli spojování publika se všemi hlavními hodnotami čínského Nového roku a vybízí lidi, aby se zamysleli nad rokem, který byl rokem a rokem předcházejícím.