Designový Časopis
Designový Časopis
Koncept Balení

Faberlic Supplements

Koncept Balení V moderním světě jsou lidé neustále vystaveni agresivním účinkům vnějších negativních faktorů. Špatná ekologie, rušný rytmus života v megalopolách nebo stresech vede ke zvýšenému zatížení těla. K normalizaci a zlepšení funkčního stavu těla se používají doplňky. Hlavní metaforou tohoto projektu se stalo schéma zlepšování pohody člověka pomocí doplňků stravy. Také hlavní grafický prvek opakuje tvar písmene F - prvního písmena ve značce.

Umění

Metamorphosis

Umění Tato stránka se nachází v průmyslové oblasti Keihin na okraji Tokia. Zápal kouře z komínů těžkých průmyslových továren může zobrazovat negativní obraz, jako je znečištění a materialismus. Fotografie se však zaměřily na různé aspekty továren, které zobrazují jeho funkční krásu. Během dne potrubí a struktury vytvářejí geometrické vzory s liniemi a texturami a měřítko na zvětralých zařízeních vytváří důstojný vzduch. V noci se zařízení v 80. letech mění na tajemnou kosmickou pevnost jako sci-fi filmy.

Výstavní Plakát

Optics and Chromatics

Výstavní Plakát Název Optics and Chromatic odkazuje na debatu mezi Goethem a Newtonem o povaze barev. Tuto debatu představuje střet dvou dopisních kompozic: jedna je vypočítaná, geometrická, s ostrými konturami, druhá se opírá o impresionistickou hru barevných stínů. V roce 2014 tento design sloužil jako obálka obalů pro umělce řady Pantone Plus.

Zábava

Free Estonian

Zábava V tomto jedinečném uměleckém díle použila Olga Raag estonské noviny z roku, kdy byl vůz původně vyroben v roce 1973. Žluté noviny v Národní knihovně byly fotografovány, čištěny, upravovány a upravovány pro použití v projektu. Konečný výsledek byl vytištěn na speciálním materiálu používaném na automobilech, který trvá 12 let, a podání žádosti trvalo 24 hodin. Free Estonian je auto, které přitahuje pozornost, obklopuje lidi pozitivní energií a nostalgickými emocemi z dětství. Vyzývá zvědavost a angažovanost každého.

Balení Suchého Čaje

SARISTI

Balení Suchého Čaje Konstrukce je válcová nádoba se zářivými barvami. Inovativní a osvětlující použití barev a tvarů vytváří harmonický design, který odráží bylinné čaje SARISTI. To, co odlišuje náš design, je naše schopnost dát moderní vzhled balení suchého čaje. Zvířata použitá v balení představují emoce a podmínky, které lidé často zažívají. Například ptáci plameňáků představují lásku, medvěd panda představuje relaxaci.

Balení Olivového Oleje

Ionia

Balení Olivového Oleje Protože staří Řekové malovali a navrhovali každou amforu (nádobu) z olivového oleje zvlášť, rozhodli se tak udělat dnes! Oživili a uplatnili toto starodávné umění a tradici v moderní moderní výrobě, kde každá z 2 000 vyrobených lahví má různé vzory. Každá láhev je individuálně navržena. Jedná se o jedinečný lineární design, inspirovaný starořeckými vzory s moderním nádechem, který oslavuje historické dědictví olivového oleje. Není to začarovaný kruh; je to přímá rozvíjející se kreativní linie. Každá výrobní linka vytváří 2000 různých návrhů.