Designový Časopis
Designový Časopis
Etikety Na Víno

KannuNaUm

Etikety Na Víno Design etiket vína KannuNaUm se vyznačuje rafinovaným a minimalistickým stylem získaným hledáním symbolů, které mohou představovat jejich historii. Území, kultura a vášeň vinařů Země dlouhověkosti jsou sloučeny do těchto dvou koordinovaných štítků. Všechno je umocněno designem stoleté vinné révy, která byla vyrobena technikou zlata nalitého do 3D. Ikonografický design, který představuje historii těchto vín as nimi i historii země, ze které se rodí, Ogliastra, země sté výročí na Sardinii.

Design Etiket Na Víno

I Classici Cherchi

Design Etiket Na Víno Pro historické vinařství na Sardinii je od roku 1970 navržen restyling etiket pro řadu vín Classics. Studie nových etiket chtěla zachovat souvislost s tradicí, kterou společnost sleduje. Na rozdíl od předchozích etiket to fungovalo tak, aby dodalo nádech elegance, která dobře odpovídá vysoké kvalitě vín. Štítky pracují s technikou Braillova písma, která přináší eleganci a styl bez vážení. Květinový vzor je založen na grafickém zpracování vzoru nedalekého kostela Santa Croce v Usini, který je také logem společnosti.

Etiketa Na Víno

Guapos

Etiketa Na Víno Cílem návrhu je splynutí moderního designu s nordickými tendencemi v umění, které zobrazuje zemi původu vína. Každý řez hrany představuje nadmořskou výšku, ve které každá vinice roste, a odpovídající barvu pro odrůdu hroznů. Když jsou všechny lahve zarovnány v řadě, tvoří tvary krajin severního Portugalska, regionu, který toto víno rodí.

Obnova Starého Hradu

Timeless

Obnova Starého Hradu Majitel koupil Crawfordton House ve Skotsku v dubnu 2013, snažil se obnovit původní chuť starověké skotské šlechty a kompatibilní s moderním životem. Charakteristiky a historické nálezy starověkého hradu jsou zachovány s původní chutí. Estetika designu a regionální kultura různých staletí se střetávají s uměleckými jiskry ve stejném prostoru.

Fotografie Pro Obálku Časopisu

TimeFlies

Fotografie Pro Obálku Časopisu Hlavní myšlenkou bylo vyčnívat z množství tradičních zákaznických časopisů. Především pomocí neobvyklého obalu. Přední obálka časopisu TimeFlies pro leteckou společnost Nordica obsahuje moderní estonský design a název časopisu na obálce každého čísla je napsán autorem uváděného díla. Moderní a minimalistický design časopisu vyjadřuje bez dalších slov kreativitu nové letecké společnosti, atraktivitu estonské přírody a úspěch mladých estonských designérů.

Sociální Média Digitální Recepty

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sociální Média Digitální Recepty Unilever Food Solutions pověřila rezidenta šéfkuchaře Heidi Heckmanna (regionální zákaznický šéfkuchař, Kapské Město), aby vytvořil 11 jedinečných receptur Spice Blend pomocí Robertsons Spice Range. V rámci kampaně „Naše cesta, Váš objev“ byla myšlenka vytvořit jedinečné obrázky a návrhy, které tyto ingredience využijí pro zábavnou kampaň na Facebooku. Každý týden byla unikátní směsice koření šéfkuchaře Heidi publikována jako mediální příspěvek na plátně Facebooku. Každý z těchto receptů je také k dispozici ke stažení iPad na webových stránkách UFS.com.