Designový Časopis
Designový Časopis
Stroj Espresso

Lavazza Tiny

Stroj Espresso Malý, přátelský kávovar na espresso, který přináší autentický zážitek z italské kávy do vašeho domova. Design je radostně středomořský - skládá se ze základních formálních stavebních bloků - slaví barvy a aplikuje Lavazzův designový jazyk při vynořování a vytváření detailů. Hlavní skořepina je vyrobena z jednoho kusu a má měkké, ale přesně regulované povrchy. Centrální hřeben dodává vizuální strukturu a frontální vzor opakuje horizontální téma, které se často vyskytuje u produktů Lavazza.

Název projektu : Lavazza Tiny, Jméno designérů : Florian Seidl, Jméno klienta : Lavazza.

Lavazza Tiny Stroj Espresso

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.