Designový Časopis
Designový Časopis
Stínidlo

Bellda

Stínidlo Snadno instalovatelné závěsné stínidlo, které se jednoduše vejde na jakoukoli žárovku bez potřeby jakéhokoli nářadí nebo elektrotechnických znalostí. Design produktů umožňuje uživateli jednoduše nasadit a sundat žárovku bez velké námahy vytvořit vizuálně příjemný světelný zdroj v levném nebo dočasném ubytování. Vzhledem k tomu, že funkčnost tohoto produktu spočívá v jeho podobě, jsou výrobní náklady podobné jako u běžného plastového květináče. Možnost personalizace dle vkusu uživatele malováním nebo přidáním jakýchkoli ozdobných prvků vytváří jedinečný charakter.

Název projektu : Bellda, Jméno designérů : Mehdi Atashfaraz, Jméno klienta : LOOTRA.

Bellda Stínidlo

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.