Designový Časopis
Designový Časopis
Kolekce Koupelen

Up

Kolekce Koupelen Kolekce koupelen navržená Emanuele Pangrazi ukazuje, jak jednoduchý koncept může generovat inovace. Počáteční myšlenkou je zlepšit pohodlí mírným naklopením roviny sezení sanitární. Tato myšlenka se stala hlavním motivem designu a je přítomna ve všech prvcích kolekce. Hlavní téma a přísné geometrické vztahy dávají sbírce moderní styl v souladu s evropským vkusem.

Název projektu : Up, Jméno designérů : Emanuele Pangrazi, Jméno klienta : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kolekce Koupelen

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.