Designový Časopis
Designový Časopis
Bar Restaurace

IL MARE

Bar Restaurace V této restauraci jsme přijali koncept „střih a vložení“. Aby bylo možné provozovat více restaurací, je neocenitelné používat jemné kousky proteanských kombinací. Například obloukovitě tvarovaný tvar, který spojuje sloup se stropem, se stane jedním kusem designu a jistě půjde dobře nad lavičku nebo barový pult. To samozřejmě může být použito pouze jako rozdělení atmosféry. Ve skutečnosti již byly dokončeny další tři restaurace a tento „design s možností vyjmout a vložit“ má příznivý účinek.

Název projektu : IL MARE, Jméno designérů : Aiji Inoue, Jméno klienta : Doyle Collection.

IL MARE Bar Restaurace

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.