Designový Časopis
Designový Časopis
Víkendová Rezidence

Cliff House

Víkendová Rezidence Jedná se o rybářskou chatu s výhledem na hory na břehu řeky Nebe (japonská „Tenkawa“). Vyrobeno ze železobetonu, má tvar jednoduché trubky dlouhé šest metrů. Silniční konec trubky je protizávaží a ukotven hluboko v zemi, takže se rozprostírá vodorovně od břehu a visí nad vodou. Design je jednoduchý, interiér je prostorný a břeh řeky je otevřený do nebe, na hory a na řeku. Postaveno pod úrovní vozovky, je vidět pouze střecha kabiny, z ulice, takže konstrukce neblokuje výhled.

Název projektu : Cliff House, Jméno designérů : Masato Sekiya, Jméno klienta : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Víkendová Rezidence

Tento výjimečný design je držitelem ceny platinového designu v soutěži designu hraček, her a hobby produktů. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných platinou, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních designových hraček, her a hobby produktů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.