Designový Časopis
Designový Časopis
Kostel

Mary Help of Christian Church

Kostel Vzhledem k rozšíření katolické komunity a rostoucímu turistovi na ostrově Samui, Suratthani. Exteriér Marie Pomocnice z křesťanského kostela byl navržen v kombinované podobě modlících se rukou, úhlových křídel a paprsků Ducha svatého. Vnitřní prostor, bezpečnost jako v mateřském lůně. Použitím dlouhé a úzké světelné dutiny a velkého lehkého izolačního betonu bylo vytvořeno betonové křídlo procházející světlou dutinou, aby vytvořilo stín, který se v průběhu času mění a přitom si zachovává vnitřní pohodlí. Minimalizujte symbolickou výzdobu a použití přírodního materiálu jako pokorný klid mysli při modlitbě.

Název projektu : Mary Help of Christian Church, Jméno designérů : ่Juti Klipbua, Jméno klienta : JUTI architects.,co.ltd.

Mary Help of Christian Church Kostel

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.