Designový Časopis
Designový Časopis
Přenosný Reproduktor Bluetooth

Black Box

Přenosný Reproduktor Bluetooth Toto je přenosný reproduktor Bluetooth. Je lehký a malý a má emocionální podobu. Navrhl jsem formu reproduktoru Black Box zjednodušením tvaru vln. Pro poslech stereofonního zvuku má dva reproduktory, levý a pravý. Také tyto dva reproduktory jsou součástí křivky. Jeden je tvar pozitivní vlny a jeden tvar negativní vlny. pro použití může toto zařízení připojit Bluetooth k jiným elektronickým zařízením, jako je mobilní a počítač, a přehrávat zvuk. Také má sdílení baterií. Když se dva reproduktory spojí, objeví se na stole černá, pokud se nepoužívá.

Název projektu : Black Box, Jméno designérů : Elham Mirzapour, Jméno klienta : Arena Design Studio.

Black Box Přenosný Reproduktor Bluetooth

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.