Designový Časopis
Designový Časopis
Elektrické Kolo

Ozoa

Elektrické Kolo Elektrické kolo OZOa má rám s výrazným tvarem „Z“. Rám tvoří nepřerušovanou linii, která spojuje klíčové funkční prvky vozidla, jako jsou kola, řízení, sedadlo a pedály. Tvar „Z“ je orientován tak, že jeho struktura poskytuje přirozené zabudované zadní odpružení. Úspora hmotnosti je zajištěna použitím hliníkových profilů ve všech částech. Do rámu je integrována vyjímatelná dobíjecí lithium-iontová baterie.

Název projektu : Ozoa, Jméno designérů : Nimrod Riccardo Sapir, Jméno klienta : Ningbo MYWAY Intelligent Technology Co. Ltd..

Ozoa Elektrické Kolo

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.