Designový Časopis
Designový Časopis
Rozkládací Stůl

Lido

Rozkládací Stůl Lido se složí do malé obdélníkové krabice. Když je složený, slouží jako úložný box pro drobné předměty. Pokud zvednou boční desky, vyčnívají kloubové nohy z krabice a Lido se přemění na čajový stolek nebo malý stůl. Podobně, pokud zcela rozloží boční desky na obou stranách, přemění se na velký stůl, přičemž horní deska má šířku 75 Cm. Tento stůl lze použít jako jídelní stůl, zejména v Koreji a Japonsku, kde sedění na podlaze při jídle je běžnou kulturou.

Název projektu : Lido, Jméno designérů : Nak Boong Kim, Jméno klienta : Kim Nak Boong Institute of wooden furniture.

Lido Rozkládací Stůl

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.