Designový Časopis
Designový Časopis
Lehký Portál Budoucí Železniční Město

Light Portal

Lehký Portál Budoucí Železniční Město Light Portal je mistrovským plánem Yibin Highspeed Rail City. Reforma životního stylu doporučuje všem věkům po celý rok. Vedle vysokorychlostního železničního nádraží Yibin, které fungovalo od června 2019, se středisko Yibin Grónsko skládá ze 160 metrů vysokých kombinovaných dvojčat, které integrují architekturu a přírodu s 1 km dlouhým krajinářským bulvárem. Yibin má historii více než 4000 let, akumulace moudrosti a kultury stejně jako sediment v řece znamenal rozvoj Yibinu. Twin Towers slouží jako lehký portál k vedení návštěvníků a také jako orientační bod pro shromáždění obyvatel.

Název projektu : Light Portal, Jméno designérů : QUAD studio, Jméno klienta : QUAD studio.

Light Portal Lehký Portál Budoucí Železniční Město

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.