Designový Časopis
Designový Časopis
Vila

One Jiyang Lake

Vila Jedná se o soukromou vilu nacházející se v jižní Číně, kde designéři v praxi uplatňují teorii buddhismu Zen, aby provedli návrh. Tím, že opustili zbytečné a používali přirozené, intuitivní materiály a stručné metody navrhování, vytvořili návrháři jednoduchý, tichý a pohodlný moderní orientální životní prostor. Pohodlný moderní orientální obytný prostor používá stejný jednoduchý designový jazyk jako vysoce kvalitní italský moderní nábytek do vnitřního prostoru.

Lékařská Kosmetika

Chun Shi

Lékařská Kosmetika Koncepce designu tohoto projektu je „klinika na rozdíl od kliniky“ a byla inspirována několika malými, ale krásnými uměleckými galeriemi a designéři doufají, že tato lékařská klinika má temperament galerie. Tímto způsobem mohou hosté cítit elegantní krásu a uvolněnou atmosféru, nikoli stresující klinické prostředí. Ke vchodu přidali baldachýn a nekonečný okrajový bazén. Bazén vizuálně spojuje s jezerem a odráží architekturu a denní světlo, přitahuje hosty.

Obchodní Salonek

Rublev

Obchodní Salonek Design salonu je inspirován ruským konstruktivismem, Tatlinskou věží a ruskou kulturou. Věže ve tvaru unie se používají jako poutače v salonu, což vytváří různé prostory v salonu jako určitý druh územního plánování. Díky kulatým kopulím je salonek pohodlnou oblastí s různými zónami o celkové kapacitě 460 míst. Tato oblast je vidět s různými druhy sezení, pro stolování; pracovní; pohodlí a relaxaci. Kulaté světelné kopule umístěné ve zvlněném stropě mají dynamické osvětlení, které se během dne mění.

Bytový Dům

SV Villa

Bytový Dům SV Villa premise má žít ve městě s výsadami krajiny i moderním designem. Místo s neporovnatelným výhledem na město Barcelona, Montjuic Mountain a Středozemní moře v pozadí vytváří nevšední světelné podmínky. Dům se zaměřuje na místní materiály a tradiční výrobní metody při zachování vysoké úrovně estetiky. Je to dům, který má citlivost a respekt k jeho webu

Bytové Jednotky

The Square

Bytové Jednotky Myšlenkou designu bylo studovat architektonické vztahy mezi různými tvary, které se vytvářejí jako pohyblivé jednotky. Projekt se skládá ze 6 jednotek, z nichž každá je 2 přepravní kontejnery připevněné přes sebe a vytvářející hmotu tvaru L. Tyto jednotky tvaru L jsou upevněny v překrývajících se pozicích a vytvářejí Prázdnoty a Pevnost, aby poskytovaly pocit pohybu a poskytovaly dostatečné denní světlo a dobré větrání. životní prostředí. Hlavním cílem návrhu bylo vytvořit malý dům pro ty, kteří tráví noc v ulicích bez domova nebo přístřeší.

Čínská Restaurace

Ben Ran

Čínská Restaurace Ben Ran je umělecky harmonická čínská restaurace, která se nachází v luxusním hotelu, Vangohh Eminent, Malajsie. Návrhář aplikuje introvertní a stručnost technik orientálního stylu, aby vytvořil skutečný vkus, kulturu a duši restaurace. Je to symbol mentální jasnosti, opuštění prosperujícího a dosažení přirozeného a jednoduchého návratu k původní mysli. Interiér je přirozený a dokonalý. Použitím antického konceptu také synchronicita s názvem restaurace Ben Ran, což znamená originál a příroda. Restaurace přibližně 4088 čtverečních stop.