Designový Časopis
Designový Časopis
Kancelářský Design

Sberbank

Kancelářský Design Složitostí tohoto projektu bylo navrhnout agilní pracoviště obrovské velikosti ve velmi omezeném časovém rámci a udržet fyzické a emoční potřeby uživatelů kanceláří vždy v centru designu. S novým kancelářským designem učinila Sberbank první kroky k modernizaci koncepce jejich pracoviště. Nový design kanceláře umožňuje zaměstnancům plnit své úkoly v nejvhodnějším pracovním prostředí a vytváří zbrusu novou architektonickou identitu pro přední finanční instituci v Rusku a východní Evropě.

Kancelář

HB Reavis London

Kancelář Ředitelství HB Reavis UK, navržené podle standardu IWBI WELL Building Standard, je zaměřeno na podporu projektové práce, která podporuje rozložení sil oddělení a usnadňuje a zpřístupňuje práci napříč různými týmy. V souladu se stavebním standardem WELL je návrh pracoviště také zaměřen na řešení zdravotních problémů spojených s moderními kancelářemi, jako je nedostatečná pohyblivost, špatné osvětlení, špatná kvalita vzduchu, omezená volba potravin a stres.

Rekreační Dům

Chapel on the Hill

Rekreační Dům Po více než 40 letech opuštěnosti byla zchátralá metodistická kaple na severu Anglie přeměněna na rekreační dům s možností vlastního stravování pro 7 osob. Architekti si zachovali původní vlastnosti - vysoká gotická okna a hlavní sborový sál - proměnili kapli v harmonický a pohodlný prostor zaplavený denním světlem. Tato budova z 19. století se nachází ve venkovské anglické krajině a nabízí panoramatický výhled na kopce a krásnou krajinu.

Kancelář

Blossom

Kancelář Přestože se jedná o kancelářský prostor, používá odvážnou kombinaci různých materiálů a struktura zelené výsadby dává smysl pro den během dne. Návrhář poskytuje pouze prostor a vitalita prostoru stále závisí na majiteli, využívá sílu přírody a jedinečný styl návrháře! Kancelář již není jedinou funkcí, design je více diverzifikovaný a bude používán ve velkém a otevřeném prostoru k vytvoření různých možností mezi lidmi a prostředím.

Kancelář

Dunyue

Kancelář Během procesu konverzace designéři nechávají design nejen prostorové rozdělení interiéru, ale propojení města / prostoru / lidí dohromady, takže prostředí s nízkými klíči a prostor nejsou ve městě v konfliktu, den je skrytá fasáda na ulici, v noci. Pak se z něj stane skleněný světelný box ve městě.

Jídelna

Elizabeth's Tree House

Jídelna Jako ukázka úlohy architektury v procesu hojení je Elizabeth's Tree House nový jídelní pavilon pro terapeutický tábor v Kildare. Prostor, který slouží dětem zotavujícím se ze závažných nemocí, tvoří uprostřed dubového lesa oázu dřeva. Dynamický, ale funkční systém s dřevěnými diagridy zahrnuje výraznou střechu, rozsáhlé zasklení a barevný modřínový plášť, čímž vytváří vnitřní jídelní prostor, který vytváří dialog s okolním jezerem a lesem. Hluboké spojení s přírodou na všech úrovních zvyšuje uživatelský komfort, relaxaci, uzdravení a kouzlo.