Designový Časopis
Designový Časopis
Maska

Billy Julie

Maska Tento design je inspirován mikroexpresí. Návrhář si vybírá Billyho a Julii pro dva druhy více osobností. Složité prvky jsou vytvářeny parametrickým nastavením orientací žebříkové geometrie na základě zapletené křivky s oddíly. Jako rozhraní a interpret je tato maska vytvořena tak, aby přiměla lidi zkoumat své svědomí.

Vizážistka

Eyelash Stand

Vizážistka Tento design zkoumá metaforu řas. Návrhář považuje řasy za snahu o osobní očekávání. Vytváří stojan na řasy jako ikonu života nebo miniaturní představení. Tento stojan symbolizuje reminiscenční závazek ráno nebo před spaním, dočasným nastavením řas před nebo po aplikaci. Stojánek na řasy je způsob, jak si zapamatovat, co něco triviálního přispělo k osobnímu každodennímu dobrodružství.

Instalace Motivů

Dancing Cubes

Instalace Motivů Tento návrh interaguje se zobrazovaným předmětem pomocí modulů. Tento motivový stojan je navržen se samoexpandovaným mechanismem pro připojení šesti nebo více kostek k zvětšené jednotce ve třech kolmých směrech. Konfigurace volného tvaru s výřezy dělá spojení podobné prokládaným tanečníkům. Uspořádání malých děr vytváří strukturu ubytování pro subjekt s lineárními částmi.

Corporate Identity

film festival

Corporate Identity „Kino, ahoj“ bylo sloganem pro druhé vydání Evropského filmového festivalu na Kubě. Je součástí konceptu designu zaměřeného na cestování jako způsobu propojení kultur. Design evokuje cestu výletní lodi, která cestuje z Evropy do Havany a je plná filmů. Design pozvánek a vstupenek na festival byl inspirován pasy a palubními lístky, které dnes používají cestující po celém světě. Myšlenka cestování filmem povzbuzuje veřejnost, aby byla vnímavá a zvědavá na kulturní výměny.

Občerstvení

Have Fun Duck Gift Box

Občerstvení Dárková krabička „Have Fun Duck“ je speciální dárková krabička pro mladé lidi. Design, inspirovaný hračkami, hrami a filmy ve stylu pixelů, zobrazuje pro mladé lidi „potravinové město“ se zajímavými a podrobnými ilustracemi. Obraz IP bude integrován do ulic města a mladí lidé milují sport, hudbu, hip-hop a další zábavní aktivity. Zažijte zábavné sportovní hry a zároveň si užívejte jídlo, vyjadřujte mladý, zábavný a šťastný životní styl.

Potravinový Obal

Kuniichi

Potravinový Obal Tradiční japonské konzervované jídlo Tsukudani není ve světě dobře známo. Dušená mísa na bázi sójové omáčky kombinující různé mořské plody a přísady do půdy. Nové balení obsahuje devět štítků určených k modernizaci tradičních japonských vzorů a vyjádření vlastností složek. Nové logo značky je navrženo s očekáváním pokračování této tradice pro dalších 100 let.