Designový Časopis
Designový Časopis
Prsten

Touch

Prsten Jednoduchým gestem vyvolá dotyková akce bohaté emoce. Prostřednictvím dotykového prstence se designér snaží zprostředkovat tento hřejivý a beztvarý pocit studeným a pevným kovem. 2 křivky jsou spojeny do kruhu, který navrhuje, aby 2 lidé drželi se za ruce. Prsten mění svůj vzhled, když se jeho poloha otáčí na prstu a při pohledu z různých úhlů. Když jsou připojené části umístěny mezi prsty, objeví se prsten buď žlutý nebo bílý. Když jsou připojené části umístěny na prstu, můžete si společně užívat žluté i bílé barvy.

Strukturální Prsten

Spatial

Strukturální Prsten Konstrukce zahrnuje kovovou rámovou strukturu, ve které je druzy držena takovým způsobem, že je kladen důraz jak na kámen, tak na kovovou rámovou strukturu. Struktura je zcela otevřená a zajišťuje, že kámen je hvězdou designu. Nepravidelná podoba druzy a kovových koulí, které drží strukturu pohromadě, dodává designu jemnou jemnost. Je odvážný, nervózní a nositelný.

Oděvní Design

Sidharth kumar

Oděvní Design NS GAIA je moderní dámská etiketa pocházející z Nového Dillí, která je bohatá na unikátní designové a textilní techniky. Značka je velkým zastáncem ohleduplné výroby a všeho, co se děje na kole a recyklaci. Důležitost tohoto faktoru se odráží v pojmenovacích pilířích, „N“ a „S“ v NS GAIA, což znamená Příroda a udržitelnost. Přístup NS GAIA je „méně je více“. Štítek hraje aktivní roli v pomalém módním pohybu tím, že zajišťuje minimální dopad na životní prostředí.

Náušnice

Van Gogh

Náušnice Náušnice inspirované mandlovým stromem v květu namalované Van Goghem. Jemnost větví je reprodukována jemnými řetězy typu Cartier, které se stejně jako větve houpají větrem. Různé odstíny různých drahokamů, od téměř bílé až po intenzivnější růžovou, představují odstíny květin. Shluk kvetoucích květů je zastoupen různými náhrobky. Vyrobeno z 18k zlata, růžových diamantů, morganitů, růžových safírů a růžových turmalínů. Leštěný a strukturovaný povrch. Extrémně lehký a dokonale padnou. Toto je příchod jara ve formě šperku.

Kabelky

Qwerty Elemental

Kabelky Stejně jako vývoj designu psacích strojů ukazuje transformaci z vysoce komplexní vizuální formy na čistě lemovanou jednoduchou geometrickou formu, Qwerty-element je ztělesněním síly, symetrie a jednoduchosti. Konstrukční ocelové části vyrobené různými řemeslníky jsou výrazným vizuálním prvkem produktu, který dává pytli architektonický vzhled. Zásadní zvláštností tašky jsou dva klíče psacího stroje, které jsou vyrobeny a sestaveny samotnou návrhářkou.

Dámská Kolekce

Macaroni Club

Dámská Kolekce Sbírka Macaroni Club je inspirována makarony z poloviny 18. století, které je spojují s lidmi závislými na dnešním logu. Macaroni byl termín pro muže, kteří překročili běžné meze módy v Londýně. Byly to logo mánie z 18. století. Cílem této kolekce je ukázat sílu loga od minulosti do současnosti a vytváří Macaroni Club jako samostatnou značku. Designové detaily jsou inspirovány makaronskými kostýmy z roku 1770 a současným módním trendem s extrémními objemy a délkou.