Designový Časopis
Designový Časopis
Přívěsek

Taq Kasra

Přívěsek Taq Kasra, což znamená kasra arch, je mementem království Sasani, které je nyní v Iráku. Tento přívěsek inspirovaný geometrií Taq kasry a velikostí bývalých svrchovaností, které byly ve své struktuře a subjektivismu, byl použit v této architektonické metodě k vytvoření tohoto étosu. Nejdůležitějším atributem je moderní design, díky kterému se z něj stal kus se zřetelným pohledem, takže z bočního pohledu vypadá jako tunel a přináší subjektivismus a tvoří čelní pohled, který vytvořil klenutý prostor.

Dámská Kolekce

Utopia

Dámská Kolekce V této sbírce byla Yina Hwang inspirována hlavně symetrickými a asymetrickými tvary s nádechem undergroundové hudební kultury. Tuto sbírku kurátorka založila na svém klíčovém okamžiku sebevědomí a vytvořila sbírku funkčních, ale abstraktních oděvů a doplňků, které ztělesňují příběh její zkušenosti. Každý potisk a textilie v projektu je originální a jako základ textilie použila hlavně PU kůže, satén, Power Mash a Spandex.

Náhrdelník A Náušnice Sada

Ocean Waves

Náhrdelník A Náušnice Sada Náhrdelník z oceánských vln je krásný kousek současných šperků. Základní inspirací návrhu je oceán. Je to rozlehlost, vitalita a čistota jsou klíčové prvky promítané do náhrdelníku. Návrhář využil vyvážení modré a bílé k tomu, aby představil vizi stříkající vlny oceánu. Je ručně vyráběné z 18 K bílého zlata a poseté diamanty a modrým safírem. Náhrdelník je poměrně velký, ale jemný. Je navržen tak, aby odpovídal všem formám oblečení, ale je vhodnější pro spárování s výstřihem, aby se nepřekrýval.

Tištěný Textil

The Withering Flower

Tištěný Textil The Withering Flower je oslava síly obrazu květina. Květina je populární předmět psaný jako personifikace v čínské literatuře. Na rozdíl od popularity kvetoucí květiny jsou obrazy rozpadající se květiny často spojovány s jinxem a tabu. Kolekce se zabývá tím, co formuje vnímání komunity na to, co je vznešené a nadšené. Textilní technika, navržená v tylových šatech o délce 100 až 200 cm, sítotisk na průsvitných pletivových tkaninách, umožňuje, aby výtisky zůstaly neprůhledné a pružné na síťovině, a vytvářejí vzhled výtisků nad vodou.

Prsten

Arch

Prsten Návrhář dostává inspiraci z tvaru archových struktur a duhy. Dva motivy - tvar oblouku a tvar kapky, jsou spojeny do jediného trojrozměrného tvaru. Spojením minimálních čar a tvarů a využitím jednoduchých a společných motivů je výsledkem jednoduchý a elegantní prsten, který je odvážný a hravý tím, že poskytuje prostor pro tok energie a rytmu. Z různých úhlů se mění tvar prstence - tvar kapky je pozorován z předního úhlu, tvar oblouku je pozorován z bočního úhlu a kříž je vidět z horního úhlu. To poskytuje uživateli stimulaci.

Prsten

Touch

Prsten Jednoduchým gestem vyvolá dotyková akce bohaté emoce. Prostřednictvím dotykového prstence se designér snaží zprostředkovat tento hřejivý a beztvarý pocit studeným a pevným kovem. 2 křivky jsou spojeny do kruhu, který navrhuje, aby 2 lidé drželi se za ruce. Prsten mění svůj vzhled, když se jeho poloha otáčí na prstu a při pohledu z různých úhlů. Když jsou připojené části umístěny mezi prsty, objeví se prsten buď žlutý nebo bílý. Když jsou připojené části umístěny na prstu, můžete si společně užívat žluté i bílé barvy.