Designový Časopis
Designový Časopis
Šperky

odyssey

Šperky Základní myšlenka odysea monomerem spočívá v pokrytí objemných geometrických tvarů vzorovanou pokožkou. Z toho vychází souhra jasnosti a zkreslení, průhlednosti a skrytí. Všechny geometrické tvary a vzory lze libovolně kombinovat, měnit a doplňovat s přídavky. Tato fascinující jednoduchá myšlenka umožňuje vytvoření téměř nevyčerpatelné řady vzorů, dokonale v souladu s příležitostmi, které nabízí rychlé prototypování (3D tisk), protože každý zákazník může mít vyroben zcela individuální a jedinečný předmět (viz: www.monomer. eu-shop).

Taktilní Tkanina

Textile Braille

Taktilní Tkanina Průmyslové univerzální žakárové textilní myšlení jako překladatel pro nevidomé. Tuto látku mohou číst lidé s dobrým zrakem a je určena pro pomoc nevidomým, kteří začínají ztrácet zrak nebo mají problémy se zrakem; s cílem naučit se Braillovo písmo s přátelským a společným materiálem: tkaninou. Obsahuje abecedu, čísla a interpunkční znaménka. Nejsou přidány žádné barvy. Je to produkt v šedé škále jako princip bez vnímání světla. Je to projekt se společenským významem a jde nad rámec komerčních textilií.

Brýle

Mykita Mylon, Basky

Brýle Kolekce MYKITA MYLON je vyrobena z lehkého polyamidového materiálu s vynikající individuální přizpůsobitelností. Tento speciální materiál je vytvořen vrstvu po vrstvě díky technice Selective Laser Sintering (SLS). Interpretací tradičního kulatého a oválného tvaru pantografických brýlí, který byl módní ve 30. letech, přidává model BASKY novou tvář do této kolekce brýlí, která byla původně navržena pro použití ve sportu.

Hodinky

Ring Watch

Hodinky Ring Watch představuje maximální zjednodušení tradičních náramkových hodinek díky eliminaci čísel a rukou ve prospěch obou prstenů. Tento minimalistický design poskytuje čistý a jednoduchý vzhled, který se dokonale provdá s poutavým estetickým designem hodinek. Její podpisová koruna stále poskytuje účinný prostředek pro změnu hodiny, zatímco jeho skrytá obrazovka s e-inkoustem zobrazuje živé barevné pruhy s výjimečnou definicí, nakonec udržuje analogový aspekt a zároveň poskytuje delší životnost baterie.

Náramek

Fred

Náramek Existuje mnoho různých druhů náramků a náramků: návrháři, zlaté, plastové, levné a drahé ... ale jak jsou krásné, jsou vždy jednoduše a pouze náramky. Fred je něco víc. Tyto manžety ve své jednoduchosti oživují vznešené staré časy, přesto jsou moderní. Mohou se nosit na holých rukou i na hedvábné halence nebo černém svetru, a vždy přidají dotek třídy osobě, která je nosí. Tyto náramky jsou jedinečné, protože přicházejí jako pár. Jsou velmi lehké, takže je nosí pohodlně. Když je budete nosit, bude si někdo ostře všimnut!

Náhrdelník A Brož

I Am Hydrogen

Náhrdelník A Brož Design je inspirován neoplatonickou filosofií makrokosmu a mikrokosmu, při pohledu na stejné vzory reprodukované na všech úrovních vesmíru. Náhrdelník odkazující na zlatý poměr a sekvenci fibonacci má matematický design, který napodobuje vzory fylotaxis pozorované v přírodě, jak je vidět na slunečnicích, sedmikrásky a různých dalších rostlinách. Zlatý torus představuje vesmír, obalený látkou časoprostoru. „Já jsem vodík“ současně představuje model „Univerzální konstanty designu“ a model samotného vesmíru.