Designový Časopis
Designový Časopis
Čajovar

Grundig Serenity

Čajovar Serenity je moderní výrobce čaje, který se zaměřuje na radostné uživatelské zážitky. Projekt se zaměřuje především na estetické prvky a uživatelský zážitek, protože hlavním cílem je odlišit produkt od stávajících. Dok pro výrobu čaje je menší než tělo, které umožňuje produktu dívat se po zemi, což přináší jedinečnou identitu. Mírně zakřivené tělo v kombinaci s krájenými povrchy také podporuje jedinečnou identitu produktu.

Název projektu : Grundig Serenity, Jméno designérů : Mert Ali Bukulmez, Jméno klienta : Arçelik A.Ş.

Grundig Serenity Čajovar

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.