Designový Časopis
Designový Časopis
Kuchařka

12 Months

Kuchařka Konferenční stolek maďarská kuchařka 12 měsíců, debutující autorka Eva Bezzegh, byla spuštěna v listopadu 2017 společností Artbeet Publishing. Jedná se o jedinečný malebný umělecký název, který představuje měsíční přístup sezónních salátů s chutěmi několika kuchyní z celého světa. Kapitoly sledují změny ročních období na našich talířích a v přírodě po celý rok v 360pp, kde se získávají sezónní recepty a odpovídající portréty jídla, místní krajiny a života. Kromě toho, že se jedná o nesmyslnou tematickou sbírku receptů, slibuje trvalý umělecký zážitek z knih.

Název projektu : 12 Months, Jméno designérů : Eva Bezzegh, Jméno klienta : Artbeet.

12 Months Kuchařka

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.