Designový Časopis
Designový Časopis
Lékařská Kosmetika

Chun Shi

Lékařská Kosmetika Koncepce designu tohoto projektu je „klinika na rozdíl od kliniky“ a byla inspirována několika malými, ale krásnými uměleckými galeriemi a designéři doufají, že tato lékařská klinika má temperament galerie. Tímto způsobem mohou hosté cítit elegantní krásu a uvolněnou atmosféru, nikoli stresující klinické prostředí. Ke vchodu přidali baldachýn a nekonečný okrajový bazén. Bazén vizuálně spojuje s jezerem a odráží architekturu a denní světlo, přitahuje hosty.

Název projektu : Chun Shi, Jméno designérů : Guoqiang Feng and Yan Chen, Jméno klienta : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Chun Shi Lékařská Kosmetika

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.