Designový Časopis
Designový Časopis
Maloobchodní Design Interiéru

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Maloobchodní Design Interiéru Klient hledá kreativní design, který dobře reprezentuje značku. Název „Hiveometrický“ je tvořen dvěma slovy „úl“ a „geometrický“, které jednoduše vyprávějí hlavní koncept a vizualizují design. Design je inspirován značkovým hrdinským produktem, voštinovým elektrickým sporákem. Je navržen jako shluk voštin, prvky stěny a stropu v úhledných úpravách hladce spojují a vzájemně si hrají složité geometrické tvary. Čáry jsou jemné a čisté a výsledkem je elegantní moderní vzhled, který symbolizuje nekonečnou fantazii a kreativitu.

Koncept Firemní Architektury

Pharmacy Gate 4D

Koncept Firemní Architektury Kreativní koncept je založen na kombinaci materiálních a nehmotných komponent, které společně vytvářejí mediální platformu. Střed této platformy je charakterizován nadrozměrnou miskou jako symbolem pro abstraktní alchymistický pohár, nad nímž se promítá holografický diagram plovoucího řetězce DNA. Tento hologram DNA, který ve skutečnosti představuje slogan „Promise for Life“, se točí pomalu a naznačuje snadnost života lidského organismu bez příznaků. Rotující DNA hologram představuje nejen tok života, ale také vztah mezi světlem a životem samotným.

Kalendář

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendář Botanical Life je kalendář zdůrazňující krásný rostlinný život v jediném listu. Otevřete list a postavte se na základnu, abyste si mohli vychutnat celou řadu vyskakovacích oken. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Karta Zprávy

Pop-up Message Card “Leaves”

Karta Zprávy Listy jsou karty zpráv s motivy vyskakovacích listů. Rozjasněte své zprávy výrazným dotykem sezónní zelené. Dodává se v sadě čtyř různých karet se čtyřmi obálkami. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Brož

Chiromancy

Brož Každý člověk je jedinečný a originální. To je patrné i ve vzorcích na našich prstech. Nakreslené čáry a znaky našich rukou jsou také docela originální. Kromě toho má každá osoba řadu kamenů, které jsou v jejich kvalitě nebo v souvislosti s osobními událostmi. Všechny tyto funkce dávají pozorujícímu pozorovateli tolik poučných a atraktivních, že umožňuje vytvářet personalizované šperky založené na těchto liniích a známkách jednotlivých věcí. Tento druh ozdob a šperků - tvoří váš osobní umělecký kód

Kalendář

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendář Sestava papírového řemesla ZOO se snadno sestavuje. Není potřeba žádné lepidlo ani nůžky. Sestavte spojením částí se stejnou značkou. Každé zvíře bude dvouměsíční kalendář. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.