Designový Časopis
Designový Časopis
Omezená Řada Exkluzivních Vín

Echinoctius

Omezená Řada Exkluzivních Vín Tento projekt je v mnoha ohledech jedinečný. Design musel odrážet jedinečný charakter daného produktu - exkluzivní autorské víno. Kromě toho bylo třeba sdělit hluboký význam názvu produktu - superlativní, slunovrat, kontrast mezi nocí a dnem, černobílý, otevřený a temný. Design měl v úmyslu odrážet tajemství skryté v noci: krásu noční oblohy, která nás tak ohromuje, a mystickou hádanku skrytou v souhvězdích a zvěrokruhu.

Vzdělávací A Školicí Nástroj

Corporate Mandala

Vzdělávací A Školicí Nástroj Firemní mandala je zcela nový vzdělávací a školicí nástroj. Jedná se o inovativní a jedinečnou integraci antického principu mandaly a firemní identity, která má zvýšit týmovou práci a celkový obchodní výkon. Dále je to nový prvek firemní identity společnosti. Firemní mandala je skupinová aktivita pro tým nebo individuální činnost pro manažera. Je navržen speciálně pro konkrétní společnost a je vybarvován týmem nebo jednotlivcem svobodným a intuitivním způsobem, kde si každý může vybrat jakoukoli barvu nebo pole.

Faucets

Electra

Faucets Electra, která nemá samostatnou rukojeť, přitahuje každého svou elegancí a inteligentní vzhled je rozhodující pro jedinečnost kuchyní. Stahovací digitální dřezový mixér poskytuje uživatelům volnost pohybu v kuchyních a nabízí dvě různé funkce průtoku. Na čelní ploše Electry vám elektronická podložka umožňuje přístup ke všem funkcím, a to buď v případě, že je sprej vložen do hubice, nebo v ruce s pouhým špičkou prstu, kterou můžete ovládat.

Výstavní Prostor

Ideaing

Výstavní Prostor Jedná se o podnikovou výstavní halu v roce 2013 v Guangzhou Design Week navrženou společností C&C Design Co., Ltd. Design úhledně disponuje prostorem menším než 91 metrů čtverečních, který je zobrazen dotykovou obrazovkou a vnitřním projektorem. QR kód zobrazený na světelném poli je webovými odkazy podniku. Mezitím designéři doufají, že vzhled celé budovy může lidem poskytnout pocit plnosti vitality, a proto prokazuje kreativitu, kterou má designová společnost, tj. „Duch nezávislosti a myšlenku svobody“, kterou obhajují. .

Taktilní Tkanina

Textile Braille

Taktilní Tkanina Průmyslové univerzální žakárové textilní myšlení jako překladatel pro nevidomé. Tuto látku mohou číst lidé s dobrým zrakem a je určena pro pomoc nevidomým, kteří začínají ztrácet zrak nebo mají problémy se zrakem; s cílem naučit se Braillovo písmo s přátelským a společným materiálem: tkaninou. Obsahuje abecedu, čísla a interpunkční znaménka. Nejsou přidány žádné barvy. Je to produkt v šedé škále jako princip bez vnímání světla. Je to projekt se společenským významem a jde nad rámec komerčních textilií.

Faucets

Electra

Faucets Electra považovaná za zástupce digitálního použití v sektoru armatur kombinuje technologii s designem, aby zdůraznila design digitální doby. Faucety, které nemají samostatnou rukojeť, přitahují každého díky své eleganci a chytrému vzhledu, který je rozhodující pro jedinečnost ve vlhkém prostředí. Tlačítka dotykové obrazovky Electra nabízejí uživatelům ergonomičtější řešení. „Eco Mind“ faucetů poskytuje uživateli maximální efektivitu při ukládání. Tato funkce zejména přidává hodnotu budoucím generacím