Designový Časopis
Designový Časopis
Kalendář

calendar 2013 “Module”

Kalendář Modul je užitečný tříměsíční kalendář s jednotlivými kousky, které lze kombinovat jako tři stohovací moduly ve tvaru krychle, takže je můžete libovolně sestavovat. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Watchfaces Aplikace

genuse

Watchfaces Aplikace Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine jsou série hodinových aplikací vyvinutých speciálně pro zařízení Watch. Aplikace jsou originální, jednoduché a estetické v designu, od budoucího etnika přes sci-fi styl až po digitální buisness. Veškerá grafika hodinek je k dispozici v 9 barvách - což odpovídá kolekci barev I Watch. Nyní je skvělý okamžik pro nový způsob, jak ukázat, číst a porozumět naší době. www.genuse.eu

Zásuvka, Židle A Stůl Combo

Ludovico Office

Zásuvka, Židle A Stůl Combo Stejně jako u hlavního nábytku Ludovico má i tato kancelářská verze obvioulsy stejný princip, jako je skrýt celou židli v šuplíku s tím, že židle není pozorována, a je považována za součást hlavního nábytku. Většina z nich si bude myslet, že židle jsou pár dalších zásuvek. Teprve když se stáhneme zpět, uvidíme židli doslova vycházející z tak přeplněného prostoru naplněného zásuvkami. Inspirací ve velké míře přišla návštěva Pittamigliovy kasty a všech jejích symbolických skrytých zpráv, skrytých a nečekaných dveří nebo plných pokojů.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm představuje sbírku aplikací watchface navrženou pro smartwatches s černobílými obrazovkami 144 × 168 pixelů, jako jsou Pebble a Kreyos. Najdete zde 15 modelů jednoduchých, elegantních a estetických aplikací pro sledování povrchu. Protože jsou vyrobeny z čisté energie, jsou spíš duchové než skutečné věci. Tyto hodinky jsou nejúspornější a nejekologičtější pro životní prostředí, jaké kdy existovaly.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na základě myšlenky odletů a příletů je tento časopis rozdělen do dvou částí: Going / Coming. Jde o evropská města, cestovní zážitky a tipy na cestu do zahraničí. V každém vydání je pas osobnosti. Cestovní pas "Republic of Travelers" obsahuje osobní informace o této osobě a jejich pohovoru. Vše přichází o myšlence, že to nejlepší z cesty se vrací domů. Hovoří o domácí dekoraci, vaření, aktivitách souvisejících s naší rodinou a článcích, které si náš domov užívají lépe.