Designový Časopis
Designový Časopis
Vybavení Hotelu

Marn

Vybavení Hotelu Inspirace slavnostními svačinky tradiční tainanské kultury (staré město na Tchaj-wanu plné kulturního dědictví) a jejich přeměnou na soubor hotelového vybavení znamenají tyto série slavnostních občerstvení, které jsou místní vždy známé jako „Marn“, znamenají naplnění v čínské kultuře; želvovitý rýžový dort jako ruční mýdlo a mýdlová mísa, mung fazolový koláč jako toaletní potřeby, tang juan sladký knedlík jako krém na ruce a dušená buchta Tainan hnědý cukr houskový koláč jako čajový set. Kulturní dědictví Tainanu by mohlo být rozšířeno do celého světa, protože hotel je příjemnou platformou pro propagaci místní kultury.

Laminovaná Bambusová Stolička

Kala

Laminovaná Bambusová Stolička Kala, stolička vyrobená z vrstveného bambusu se zatahovacím mechanismem ve střední ose. Inspirací byla struktura deštníku z oleje a papíru, tepelně upečený laminátový bambusový pás a upínací přípravek v dřevěné formě, který se ohnul do tvaru, což ukazuje jeho jednoduchost a orientální půvab. Je zajímavé, že elasticita navržené laminované bambusové struktury a zasouvací mechanismus ve střední ose najde interakci, když sedí na stolici Kala, lehce a hladce sestoupí, a když někdo vstane ze stolice Kala, vystoupá zpět do své polohy .

Dechová Tréninková Hra

P Y Lung

Dechová Tréninková Hra Je to hračka-jako zařízení design pro všechny věkové kategorie tak, že každý bude mít prospěch z pravidelného dechového tréninku pro zvýšení plicní kapacity tím, že fouká míč projít přes stopy s různými kontrolními body v řízení vdechování a výdech vzduchu. Skladby jsou dodávány v různých modulech, flexibilní a zaměnitelné. Struktura magnetického mechanismu navržená ve staviteli dechu, která zajišťuje přizpůsobení dýchacím podmínkám.

Nábytek

ChuangHua Tracery

Nábytek ChuangHua Kružba vhodná pro domácí dekory, komerční prostory, hotel nebo studio, které svou podstatou inspirovalo vzorem čínských okenních mříží ChuangHua. Pomocí technologie ohýbání plechů a lakování práškovou barvou v živém načervenalém odstínu vyzařuje čistě bílá barva, která osvětluje jeho slavnostní vzhled, díky čemuž je bez kovového obrazu tvrdého, chladného a těžkého. Esteticky jednoduchý čistý a elegantní ve svém strukturálním tvaru navržený, když světlo prochází laserovým řezacím vzorem kružby, stín promítl na okolní stěnu a podlahu, která ukazuje záblesk krásy.

Vzdělávací Hračka

GrowForest

Vzdělávací Hračka Pomáhat dětem pochopit cíle udržitelného rozvoje života na zemi, ochranu, zachování a obnovu lesního hospodářství. Stromy jsou identické s tchajwanskými domácími dřevinami akátu, kadidla, cedru, tochigi, jedle z Tchaj-wanu, gáfru a asijské jedle. Teplý nádech dřevěné textury, jedinečná vůně každého druhu stromu a výškový terén pro různé druhy stromů. Ilustrovaná kniha příběhů pomáhá dětem hluboce zakořenit koncept ochrany lesů, učení rozdílů mezi tchajwanskými druhy stromů a koncept ochrany lesů s obrázkovou knihou.

Kufr Udržitelnosti

Rhita

Kufr Udržitelnosti Montáž a demontáž navržená z důvodu udržitelnosti. S navrženým systémem inovativní konstrukce závěsu bylo sníženo 70 procent dílů, žádné lepidlo nebo nýt pro fixaci, žádné šití vnitřního obložení, což usnadňuje opravu a zmenšuje 33 procent objemu nákladu, případně rozšiřuje kufr životní cyklus. Všechny díly lze zakoupit jednotlivě, pro přizpůsobení vlastního kufru nebo výměnu dílů, není třeba vracet kufr do opravárenského centra, šetří čas a snižuje uhlíkovou stopu při přepravě.