Designový Časopis
Designový Časopis
Reproduktor

Sperso

Reproduktor Sperso pochází ze dvou slov Sperm a Sound. Konkrétní tvar sklovité bubliny a reproduktoru do jámy na hlavě se týká pocitu mužnosti a hlubokého pronikání zvuku do okolí stejně jako oheň samčího spermatu do samičích vajíček během páření. Cílem je produkovat vysoký výkon a vysoce kvalitní zvuk v okolí prostředí. Jedná se o bezdrátový systém, který uživateli umožňuje připojit svůj mobilní telefon, notebook, tablety a další zařízení k reproduktoru přes Bluetooth. Tento stropní reproduktor lze použít zejména v obývacím pokoji, ložnicích a televizních místnostech.

Stolička

Ane

Stolička Stolička Ane má masivní dřevěné lamely ze dřeva, které se zdají harmonicky plavat, ale nezávisle na dřevěných ramenech, nad ocelovým rámem. Návrhář tvrdí, že sedadlo ručně vyrobené z certifikovaného ekologického dřeva je vytvořeno jedinečným použitím několika kusů jednoho tvaru dřeva, které jsou dynamicky rozmístěny a řezány. Když sedí na stoličce, mírný vzestup úhlu k zádům a úhlům odklonění po stranách je dokončen tak, že poskytuje přirozenou a pohodlnou polohu při sezení. Stolička Ane má tu správnou míru složitosti, aby vytvořila elegantní povrch.

Kávová Souprava

Riposo

Kávová Souprava Návrh této služby byl inspirován dvěma školami na počátku 20. století, německým Bauhausem a ruskou avantgardou. Přísná přímá geometrie a promyšlená funkčnost plně odpovídají duchu manifestů té doby: „to, co je vhodné, je krásné“. Současně podle moderních trendů v tomto projektu designér kombinuje dva kontrastní materiály. Klasický porcelán z bílého mléka je doplněn jasnými víky z korku. Funkčnost návrhu je podporována jednoduchými, pohodlnými úchyty a celkovou použitelností formuláře.

Nábytek Plus Ventilátor

Brise Table

Nábytek Plus Ventilátor Brise Table je navržen se smyslem pro změnu klimatu a touhou používat spíše fanoušky než klimatizační jednotky. Spíše než foukání silného větru se soustředí na pocit chladu cirkulací vzduchu i po vypnutí klimatizace. S Brise Table mohou uživatelé získat nějaký vánek a použít je jako vedlejší stůl současně. Rovněž dobře proniká do prostředí a činí prostor krásnějším.

Konferenční Stolek

Cube

Konferenční Stolek Návrh byl inspirován geometrickými sochami Golden Ratio a Mangiarotti. Forma je interaktivní a nabízí uživateli různé kombinace. Konstrukce se skládá ze čtyř konferenčních stolů různých velikostí a pouzdra uspořádaného kolem krychle, což je světelný prvek. Prvky designu jsou multifunkční, aby vyhovovaly potřebám uživatele. Výrobek je vyroben z korianového materiálu a překližky.

Stolička

Ydin

Stolička Ydin stoličku lze namontovat sami, bez použití speciálních nástrojů, díky jednoduchému zajišťovacímu systému. 4 stejné nohy jsou umístěny v žádném zvláštním pořadí a konkrétní sedadlo, které působí jako základní kámen, udržuje vše na svém místě. Nohy jsou vyrobeny ze šrotu pocházejícího od výrobce schodů, snadno obrobitelného pomocí tradičních dřevařských technik a nakonec naolejovaného. Sedák je jednoduše vytvarován do trvanlivého vlákny vyztuženého UHP betonu. Dalším argumentem udržitelnosti je pouze 5 oddělitelných částí, které mají být zabaleny a připraveny k odeslání konečným zákazníkům.