Designový Časopis
Designový Časopis
Vzdělávací Hračka

GrowForest

Vzdělávací Hračka Pomáhat dětem pochopit cíle udržitelného rozvoje života na zemi, ochranu, zachování a obnovu lesního hospodářství. Stromy jsou identické s tchajwanskými domácími dřevinami akátu, kadidla, cedru, tochigi, jedle z Tchaj-wanu, gáfru a asijské jedle. Teplý nádech dřevěné textury, jedinečná vůně každého druhu stromu a výškový terén pro různé druhy stromů. Ilustrovaná kniha příběhů pomáhá dětem hluboce zakořenit koncept ochrany lesů, učení rozdílů mezi tchajwanskými druhy stromů a koncept ochrany lesů s obrázkovou knihou.

Kufr Udržitelnosti

Rhita

Kufr Udržitelnosti Montáž a demontáž navržená z důvodu udržitelnosti. S navrženým systémem inovativní konstrukce závěsu bylo sníženo 70 procent dílů, žádné lepidlo nebo nýt pro fixaci, žádné šití vnitřního obložení, což usnadňuje opravu a zmenšuje 33 procent objemu nákladu, případně rozšiřuje kufr životní cyklus. Všechny díly lze zakoupit jednotlivě, pro přizpůsobení vlastního kufru nebo výměnu dílů, není třeba vracet kufr do opravárenského centra, šetří čas a snižuje uhlíkovou stopu při přepravě.

Venkovní Kovová Židle

Tomeo

Venkovní Kovová Židle Během 60. let vyvinuli vizionáři první plastový nábytek. Talent designérů spojený s všestranností látky vedl k její nezbytnosti. Návrháři i spotřebitelé na to začali být závislí. Dnes známe jeho nebezpečí pro životní prostředí. Terasy restaurace stále zůstávají plné plastových židlí. Je to proto, že trh nabízí jen malou alternativu. Svět designu zůstává řídce osídlen výrobci ocelového nábytku, někdy i znovu publikovat návrhy z konce 19. století ... Zde přichází zrození Tomeo: moderní, lehká a stohovatelná ocelová židle.

Lucerna Instalace

Linear Flora

Lucerna Instalace Linear Flora je inspirována číslem „tři“ z popínavé rostliny, květu Pingtung County. Kromě tří okvětních plátků popínavých rostlin, které jsou vidět pod uměleckým dílem, bylo možné pozorovat variace a násobky tří různých aspektů. Na oslavu 30. výročí Tchaj-wanského lucerenského festivalu byl umělec světelného designu Ray Teng Pai pozván odborem kulturních záležitostí v okrese Pingtung, aby vytvořil nekonvenční lucernu, jedinečnou kombinaci formy a technologie a poslal zprávu o transformaci dědictví festivalu. a propojit ji s budoucností.

Okolní Světlo

25 Nano

Okolní Světlo 25 Nano je umělecký světelný nástroj představující pomíjivost a stálost, narození a smrt. Ve spolupráci s Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, jehož vizí je budování systematické recyklační smyčky skla pro udržitelnou budoucnost, si 25 Nano zvolil relativně křehkou bublinu jako médium na rozdíl od pevného skla, aby ztělesnil tuto myšlenku. V nástroji se světlo třpytí životními cykly bubliny, promítá do prostředí duhovou barvu a stíny a vytváří kolem uživatele snovou atmosféru.

Task Light

Linear

Task Light Technika ohýbání trubek lineárního světla se nesmírně používá pro výrobu součástí vozidla. Tekutá úhlová čára je realizována přesnou kontrolou tchajwanského výrobce, takže má minimální materiál pro konstrukci lineární lehké, silné a přenosné; ideální pro rozsvícení moderního interiéru. Používá čipy LED pro stmívání bez blikání s funkcí paměti, která se zapne při předchozí nastavené hlasitosti. Lineární úloha je navržena tak, aby ji uživatel mohl snadno sestavit, sestával z netoxického materiálu a je dodáván s plochým obalem; dělá vše pro snížení dopadu na životní prostředí.