Designový Časopis
Designový Časopis
Koberec

Hair of Umay

Koberec Tento koberec vyrobený ve starověké nomádské technice chráněné Seznamem nehmotného kulturního dědictví UNESCO, který potřebuje naléhavé zajištění, přináší díky vlněným odstínům vlny a jemnému ručnímu šití, které vytváří objemovou texturu, to nejlepší z vlny. Tento koberec je vyroben ze 100% ručně a je vyroben z přírodních odstínů vlny a nažloutlého tónu obarveného cibulovou skořápkou. Zlatá nit, která prochází kobercem, vydává prohlášení a připomíná vlasy volně tekoucí ve větru - vlasy kočovné bohyně Umay - ochránce žen a dětí.

Kávovar

Lavazza Desea

Kávovar Přátelský stroj navržený tak, aby nabízel kompletní balíček italské kávové kultury: od espressa po autentické cappuccino nebo latte. Dotykové rozhraní uspořádá výběr do dvou samostatných skupin - jednu pro kávu a druhou pro mléko. Nápoje lze přizpůsobit pomocí funkcí pro zvýšení teploty a mléčné pěny. Nezbytná služba je ve středu označena osvětlenými ikonami. Stroj je dodáván s vyhrazeným skleněným hrnečkem a používá Lavazzův tvarový jazyk s kontrolovaným povrchem, vylepšenými detaily a zvláštní pozorností na barvy, materiály & Dokončit.

Kávovar

Lavazza Idola

Kávovar Ideální řešení pro milovníky kávy, kteří doma hledají správný italský zážitek z espressa. Dotykové citlivé uživatelské rozhraní s akustickou zpětnou vazbou má čtyři možnosti a funkci zvyšování teploty, která nabízí zážitek šitý na míru pro každý vkus nebo příležitost. Stroj signalizuje chybějící vodu, nádobu s plným uzávěrem nebo nutnost odstraňování vodního kamene pomocí dalších osvětlených ikon a odkapávací misku lze snadno nastavit. Design s otevřeným duchem, kvalitním povrchem a sofistikovanými detaily je vývojem Lavazzova zavedeného jazykového jazyka.

Stroj Espresso

Lavazza Tiny

Stroj Espresso Malý, přátelský kávovar na espresso, který přináší autentický zážitek z italské kávy do vašeho domova. Design je radostně středomořský - skládá se ze základních formálních stavebních bloků - slaví barvy a aplikuje Lavazzův designový jazyk při vynořování a vytváření detailů. Hlavní skořepina je vyrobena z jednoho kusu a má měkké, ale přesně regulované povrchy. Centrální hřeben dodává vizuální strukturu a frontální vzor opakuje horizontální téma, které se často vyskytuje u produktů Lavazza.

Pohovka

Gloria

Pohovka Design není jen vnější formou, ale je to také výzkum vnitřní struktury, ergonomie a podstaty předmětu. V tomto případě je tvar velmi silnou součástí a právě jeho výřez mu dává jeho specifičnost. Výhodou Gloria je 100% přizpůsobitelnost, přidávání různých prvků, materiálů a povrchových úprav. Velkou zvláštností jsou všechny další prvky, které lze přidat pomocí magnetů na struktuře, což dává výrobku stovky různých tvarů.

Skleněná Váza

Jungle

Skleněná Váza Základem kolekce skla Jungle, inspirované přírodou, je vytvářet objekty, které získají svou hodnotu z kvality, designu a materiálu. Jednoduché tvary odrážejí vyrovnanost média a zároveň jsou beztíže a silné. Vázy jsou foukané do úst a ručně tvarovány, signovány a očíslovány. Rytmus procesu výroby skla zajišťuje, že každý objekt v Jungle Collection má jedinečnou barevnou hru, která napodobuje pohyb vln.