Designový Časopis
Designový Časopis
Zmrzlina

Sister's

Zmrzlina Tento obal je určen pro společnost Sisters Ice Cream Company. Designérský tým se pokusil použít tři dámy, které připomínají výrobce tohoto produktu, ve formě šťastných barev, které vycházejí z chuti každé zmrzliny. V každé chuti designu je tvar zmrzliny používán jako vlasy postavy, což představuje zajímavý a nový obrázek balení zmrzliny. Tento design ve své nové podobě přitáhl mezi svými konkurenty hodně pozornosti a měl vysoké tržby. Design se snaží vytvořit originální a kreativní obal.

Název projektu : Sister's , Jméno designérů : Azadeh Gholizadeh, Jméno klienta : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Zmrzlina

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.