Designový Časopis
Designový Časopis
Megalopolis X Shenzhen Super Centrála

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Centrála Megalopolis X bude novým centrem v srdci větší zátoky, poblíž hranic mezi Hongkongem a Shenzhenem. Územní plán integruje architekturu s pěšími sítěmi, parky a veřejnými prostory. Nadzemní a podzemní dopravní sítě jsou plánovány maximalizací připojení ve městě. Podzemní udržitelná infrastrukturní síť poskytne systémy pro dálkové chlazení a automatické nakládání s odpady bezproblémovým způsobem. Cílem je vytvořit rámec tvůrčích plánů, jak budou města navrhována v budoucnu.

Název projektu : Megalopolis X, Jméno designérů : QUAD studio, Jméno klienta : QUAD studio.

Megalopolis X Megalopolis X Shenzhen Super Centrála

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.