Designový Časopis
Designový Časopis
Prádlo Pás Vnitřní

Brooklyn Laundreel

Prádlo Pás Vnitřní Jedná se o pás na prádlo pro vnitřní použití. Kompaktní tělo, které je menší než japonská brožovaná vazba, vypadá jako metrická páska, hladká povrchová úprava bez šroubů na povrchu. 4 m dlouhý pás má celkem 29 děr, každý otvor může držet a držet věšák bez oděvů, funguje pro rychlé zaschnutí. Pás je vyroben z antibakteriálního a protiskluzného polyuretanu, bezpečného, čistého a pevného materiálu. Maximální zatížení je 15 kg. 2 ks háčků a otočného těla umožňují použití více způsoby. Malý a jednoduchý, ale toto je velmi užitečné v interiérech na prádlo. Snadná obsluha a inteligentní instalace se hodí pro všechny typy místností.

Pohovka

Shell

Pohovka Pohovka Shell se objevila jako kombinace obrysů mořských mušlí a módních trendů v napodobování exoskeletové technologie a 3D tisku. Cílem bylo vytvořit pohovku s účinkem optické iluze. Měl by být použit lehký a vzdušný nábytek doma i venku. K dosažení účinku lehkosti byla použita síť z nylonových lan. Tvrdost jatečně upraveného těla je tak vyvážena tkáním a měkkostí linií siluety. Pevná základna pod rohovými částmi sedadla může být použita jako boční stoly a měkká horní sedadla a polštáře dokončují složení.

Křeslo

Infinity

Křeslo Hlavní důraz na design křesla Infinity je kladen přesně na opěradlo. Je to odkaz na symbol nekonečna - obrácená číslice osmičky. Je to, jako by změnil svůj tvar při otáčení, nastavení dynamiky čar a opětovném vytvoření nekonečna v několika rovinách. Opěradlo je přitahováno k sobě několika elastickými pásy, které tvoří vnější smyčku, která se také vrací k symbolice nekonečného cyklu života a rovnováhy. Další důraz je kladen na jedinečné skluznice na nohy, které bezpečně upevňují a podepírají boční části křesla stejně jako svorky.

Osvětlení

Capsule

Osvětlení Tvar lampy Capsule opakuje podobu tobolek, které jsou v moderním světě tak rozšířené: léky, architektonické struktury, kosmické lodě, termosky, trubice, časové tobolky, které přenášejí zprávy potomkům po mnoho desetiletí. Může být dvou typů: standardní a protáhlý. Lampy jsou k dispozici v několika barvách s různým stupněm průhlednosti. Vázání nylonovými lany dodává lampě ruční efekt. Jeho univerzální podoba měla určovat jednoduchost výroby a hromadnou výrobu. Hlavní výhodou je úspora ve výrobním procesu lampy.

Pavilon

ResoNet Sinan Mansions

Pavilon Pavilon ResoNet je pověřen společností Sinan Mansions v Šanghaji na oslavu čínského nového roku 2017. Skládá se z dočasného pavilonu plus interaktivního LED světla „rezonetu“ připevněného na vnitřní povrch. Využívá techniky Low-Fi k vizualizaci rezonančních frekvencí přirozeného prostředí prostřednictvím interakce veřejnosti a okolních prvků detekovaných sítí LED. Pavilon osvětluje veřejnou sféru v reakci na vibrační podněty. Kromě návštěvníků mohou přijít na přání Jarního festivalu, lze je také použít jako divadelní jeviště.

Křeslo

Lollipop

Křeslo Křeslo Lollipop je kombinací neobvyklých tvarů a módních barev. Jeho siluety a barevné prvky musely vypadat vzdáleně jako bonbóny, ale zároveň se křeslo mělo hodit do interiérů různých stylů. Tvar chupa-chupů tvořil základ opěrek a opěradlo a sedák jsou vyráběny ve formě klasických bonbónů. Křeslo Lollipop je vytvořeno pro lidi, kteří mají rádi odvážná rozhodnutí a módu, ale nechtějí se vzdát funkčnosti a pohodlí.