Designový Časopis
Designový Časopis
Obal

Oink

Obal Aby byla zajištěna viditelnost klienta na trhu, byl vybrán hravý vzhled a dojem. Tento přístup symbolizuje všechny kvality značky, originální, lahodné, tradiční a místní. Hlavním cílem použití nových obalů produktů bylo představit zákazníkům příběh chovu černých prasat a výroby tradičních masových pochoutek té nejvyšší kvality. Soubor ilustrací byl vytvořen technikou linorytu, které ukazují řemeslnou zručnost. Samotné ilustrace představují autenticitu a nabádají zákazníka k zamyšlení nad produkty Oink, jejich chutí a texturou.

Přepravka Pro Domácí Mazlíčky

Pawspal

Přepravka Pro Domácí Mazlíčky Nosič Pawspal Pet šetří energii a pomáhá majiteli mazlíčka rychle porodit. Pro designový koncept Pawspal nosič pro mazlíčky inspirovaný raketoplánem, který může vzít své milé mazlíčky kamkoli chtějí. A pokud mají ještě jednoho domácího mazlíčka, mohou navrch umístit dalšího a dole připojit kolečka k tahání nosičů. Kromě toho Pawspal navrhl s vnitřním ventilačním ventilátorem, aby byl pohodlný pro domácí mazlíčky a snadno jej nabíjel pomocí USB C.

Předprodejní Kancelář

Ice Cave

Předprodejní Kancelář Ledová jeskyně je showroom pro klienta, který potřeboval prostor s jedinečnou kvalitou. Mezitím je schopen předvést různé vlastnosti projektu Tehran Eye. Dle funkce projektu atraktivní a přitom neutrální atmosféra pro zobrazování objektů a událostí podle potřeby. Designovým nápadem bylo použití minimální povrchové logiky. Integrovaný síťovaný povrch je rozprostřen po celém prostoru. Prostor potřebný pro různá použití je vytvořen na základě cizích sil ve směru nahoru a dolů působících na povrch. Pro výrobu byl tento povrch rozdělen na 329 panelů.

Maloobchodní Prodejna

Atelier Intimo Flagship

Maloobchodní Prodejna Náš svět zasáhl v roce 2020 bezprecedentní virus. První vlajková loď Atelier Intimo navržená O and O Studio je inspirována konceptem Rebirth of the Scorched Earth, což znamená integraci léčivé síly přírody, která dává lidstvu novou naději. Zatímco je vytvořen dramatický prostor, který návštěvníkům umožňuje trávit chvíle představováním a fantazírováním v takovém čase a prostoru, vzniká také řada uměleckých instalací, které plně demonstrují skutečné vlastnosti značky. Vlajková loď není obyčejný prodejní prostor, je to scéna Atelier Intimo.

Box Na Tenisky

BSTN Raffle

Box Na Tenisky Úkolem bylo navrhnout a vyrobit akční figurku pro botu Nike. Jelikož tato bota kombinuje bílý design hadí kůže se zářivě zelenými prvky, bylo jasné, že akční figurka bude hadí figurka. Designéři načrtli a zoptimalizovali figurku ve velmi krátké době jako akční figurku ve stylu známých akčních hrdinů. Poté navrhli malý komiks s příběhem a vyrobili tuto figurku ve 3D tisku s kvalitním obalem.

Kampaň A Podpora Prodeje

Target

Kampaň A Podpora Prodeje V roce 2020 spouští Brainartist crossmediální kampaň pro klienta Steitz Secura s cílem získat nové zákazníky: s vysoce individualizovaným sdělením jako cílená plakátová kampaň co nejblíže k bránám potenciálních zákazníků a individualizovanou poštou s odpovídající botou od aktuální kolekce. Příjemce obdrží odpovídající protějšek, když si domluví schůzku s prodejcem. Cílem kampaně bylo představit Steitze Securu a „matching“ společnost jako dokonalý pár. Brainartist vyvinul kompletní velmi úspěšnou kampaň.