Designový Časopis
Designový Časopis
Jídelní Stůl

Chromosome X

Jídelní Stůl Jídelní stůl navržený tak, aby poskytoval posezení pro osm lidí, kteří spolupracují v uspořádání šipek. Vrchol je abstraktní X, vyrobený ze dvou různých kusů zvýrazněných hlubokou čarou, zatímco stejný abstraktní X se odráží na podlaze se základní strukturou. Bílá struktura je vyrobena ze tří různých kusů pro snadnou montáž a přepravu. Kromě toho byl vybrán kontrast teakové dýhy vrchní a bílé pro základnu, aby se zesvětlila spodní část, čímž se klade větší důraz na nepravidelně tvarovanou vrchní část, což poskytuje náznak pro různé interakce uživatelů.

Optická Instalace

Opx2

Optická Instalace Opx2 je optická instalace, která zkoumá symbiotický vztah mezi přírodou a technologií. Vztah, kde vzory, opakování a rytmus popisují jak přirozené formace, tak operace počítačových procesů. Exkluzivní geometrie zařízení, okamžitá neprůhlednost a / nebo hustota jsou podobné fenoménu jízdy na kukuřičném poli nebo vysvětleny v technologii při pohledu na binární kód. Opx2 vytváří složitou geometrii a zpochybňuje vnímání objemu a prostoru.

Odnímatelné Zařízení Pro Vzdělávání

Unite 401

Odnímatelné Zařízení Pro Vzdělávání Unite 401: Perfektní duo pro vzdělávání. Pojďme mluvit o týmové práci. Díky neuvěřitelně všestrannému designu 2 v 1 je Unite 401 ideálním studentským zařízením pro kolaborativní výukové prostředí. Kombinace tabletu a notebooku přináší nejvýkonnější mobilní řešení pro vzdělávání, které je posíleno bezpečným designem mgseries za nejchytřejší cenu.

Kancelářské Malé Měřítko

Conceptual Minimalism

Kancelářské Malé Měřítko Interiérový design je navázán na estetický, ale ne funkční minimalismus. Otevřený prostor prostoru je zdůrazněn čistými liniemi, velkými prosklenými otvory, které umožňují dostatek denního denního světla, což umožňuje, aby se linie a rovina staly základními strukturálními a estetickými prvky. Nedostatek pravoúhlých úhlů určoval potřebu zaujmout dynamičtější pohled na prostor, zatímco výběr světlé barevné palety v kombinaci s rozmanitostí materiálů a textur umožňuje jednotu prostoru a funkce. Nedokončený betonový povrch zvedá stěny ke zvýšení kontrastu mezi bílou, jemnou a drsnou šedou.

Zahrada

Tiger Glen Garden

Zahrada Zahrada Tiger Glen Garden je kontemplační zahrada postavená v novém křídle Johnsonova uměleckého muzea. Inspiruje se čínským podobenstvím, které se jmenuje Tři smíchy tygří gleny, ve kterém tři muži překonali své sektářské rozdíly a našli jednotu přátelství. Zahrada byla navržena ve strohém stylu zvaném karesansui v japonštině, ve kterém je vytvořen obraz přírody s uspořádáním kamenů.

Kreativní Přestavba

Redefinition

Kreativní Přestavba Krátkým projektem bylo udržet horský kontext, aniž by vyzařovaly rustikální vzpomínky na převládající typologie horských rezidencí. Jednalo se o zásadní renovaci typického horského domu. Všechno by bylo vyrobeno na místě, používáno jako základní materiály kov, borovice a minerální kamenivo, lidská práce a odbornost. Hlavní myšlenkou toho bylo nechat objekty získat užitek a sentimentální hodnotu poté, co je majitelé považují za užitečné a známé, a také navrhnout s ohledem na transformační sílu materiálů.