Designový Časopis
Designový Časopis
Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano vyvíjí sluchátka „neviditelná v uchu“ šitá na míru mladým uživatelům a vhodná pro více scénářů. Design je založen na optimalizaci dat uší více než 5 000 uživatelů a konečně zajišťuje, že většina uší bude při nošení pohodlná, a to i vleže na boku. Povrch nabíjecího pouzdra používá speciální elastickou tkaninu pro skrytí kontrolky prostřednictvím integrované technologie balení. Magnetické přisávání napomáhá snadnému ovládání. BT5.0 zjednodušuje ovládání a zároveň zachovává rychlé a stabilní připojení a kodek aptX zajišťuje vyšší kvalitu zvuku. IPX6 voděodolnost.

Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC je sada skutečných bezdrátových sluchátek s aktivním potlačením hluku, která by mohla účinně vyřešit stávající problémy s hlukem. Díky duální vlajkové lodi Qualcomm bluetooth a digitální nezávislé čipové sadě aktivního potlačení hluku může celkový útlum PaMu Quiet ANC dosáhnout 40 dB, což by mohlo účinně snížit škody způsobené hlukem. Uživatelé mohou přepínat mezi funkcí pass-through a aktivním potlačením hluku podle různých scénářů, ať už v každodenním životě nebo při obchodních příležitostech.

Osvětlovací Jednotka

Khepri

Osvětlovací Jednotka Khepri je stojací lampa a také přívěsek, který je navržen podle starých Egypťanů Khepri, skarabího boha východu ranního slunce a znovuzrození. Stačí se dotknout Khepri a světlo se rozsvítí. Z temnoty do světla, jak vždy věřili staří Egypťané. Khepri, vyvinutý z evoluce egyptského tvaru skarabea, je vybaven stmívatelnou LED, která je regulována dotykovým senzorovým spínačem, který poskytuje tři nastavení jasu nastavitelné dotykem.

Identita, Branding

Merlon Pub

Identita, Branding Projekt Merlon Pub představuje celý branding a design identity nového stravovacího zařízení v Tvrdé v Osijeku, starém barokním centru města, postaveného v 18. století jako součást rozsáhlého systému strategicky opevněných měst. V obranné architektuře znamená název Merlon pevné, vzpřímené ploty určené k ochraně pozorovatelů a armády v horní části pevnosti.

Obal

Oink

Obal Aby byla zajištěna viditelnost klienta na trhu, byl vybrán hravý vzhled a dojem. Tento přístup symbolizuje všechny kvality značky, originální, lahodné, tradiční a místní. Hlavním cílem použití nových obalů produktů bylo představit zákazníkům příběh chovu černých prasat a výroby tradičních masových pochoutek té nejvyšší kvality. Soubor ilustrací byl vytvořen technikou linorytu, které ukazují řemeslnou zručnost. Samotné ilustrace představují autenticitu a nabádají zákazníka k zamyšlení nad produkty Oink, jejich chutí a texturou.

Přepravka Pro Domácí Mazlíčky

Pawspal

Přepravka Pro Domácí Mazlíčky Nosič Pawspal Pet šetří energii a pomáhá majiteli mazlíčka rychle porodit. Pro designový koncept Pawspal nosič pro mazlíčky inspirovaný raketoplánem, který může vzít své milé mazlíčky kamkoli chtějí. A pokud mají ještě jednoho domácího mazlíčka, mohou navrch umístit dalšího a dole připojit kolečka k tahání nosičů. Kromě toho Pawspal navrhl s vnitřním ventilačním ventilátorem, aby byl pohodlný pro domácí mazlíčky a snadno jej nabíjel pomocí USB C.