Designový Časopis
Designový Časopis
Umění

Supplement of Original

Umění Bílé žíly v říčních kamenech vedou k náhodným vzorům na povrchu. Výběr určitých říčních kamenů a jejich uspořádání přeměňuje tyto vzory na symboly ve formě latinských písmen. Tak vznikají slova a věty, když jsou kameny ve správné poloze vedle sebe. Vzniká jazyk a komunikace a jejich znaky se stávají doplňkem toho, co již existuje.

Vizuální Identitu

Imagine

Vizuální Identitu Cílem bylo použít tvary, barvy a designové techniky inspirované jógovými pozicemi. Elegantní design interiéru a centra nabízí návštěvníkům klidný zážitek k načerpání nové energie. Návrh loga, online média, grafické prvky a obaly se proto držely zlatého řezu, aby měly dokonalou vizuální identitu, jak se očekávalo, aby návštěvníkům centra pomohl k skvělému zážitku z komunikace prostřednictvím umění a designu centra. Návrhář ztělesnil zážitek z meditace a jógy.

Ramínko

Linap

Ramínko Tento elegantní věšák na šaty poskytuje řešení některých největších problémů – obtížnosti vkládání oblečení s úzkým límcem, obtížnosti věšení spodního prádla a odolnosti. Inspirací pro design byla kancelářská sponka, která je souvislá a odolná, a finální tvarování a volba materiálu byla dána řešením těchto problémů. Výsledkem je skvělý produkt usnadňující každodenní život koncového uživatele a také pěkný doplněk butiku.

Rezidenční

House of Tubes

Rezidenční Projekt je fúzí dvou budov, opuštěné ze 70. let s budovou ze současné doby a prvkem, který je měl sjednotit, je bazén. Jde o projekt, který má dvě hlavní využití, 1. jako rezidenci pro 5člennou rodinu, 2. jako muzeum umění, s širokými plochami a vysokými zdmi pro více než 300 lidí. Design kopíruje tvar zadní hory, ikonické hory města. V projektu jsou použity pouze 3 povrchové úpravy se světlými tóny, aby prostory prozářily přirozené světlo, které se promítá na stěny, podlahy a stropy.

Konferenční Stolek

Sankao

Konferenční Stolek Konferenční stolek Sankao, v japonštině „tři tváře“, je elegantním kusem nábytku, který se má stát důležitou postavou každého moderního obývacího pokoje. Sankao je založeno na evolučním konceptu, který roste a vyvíjí se jako živá bytost. Výběrem materiálu mohlo být pouze masivní dřevo z udržitelných plantáží. Konferenční stolek Sankao stejně tak kombinuje nejvyšší výrobní technologii s tradičním řemeslným zpracováním, díky čemuž je každý kus jedinečný. Sankao je k dispozici v různých typech masivního dřeva, jako je Iroko, dub nebo jasan.

Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano vyvíjí sluchátka „neviditelná v uchu“ šitá na míru mladým uživatelům a vhodná pro více scénářů. Design je založen na optimalizaci dat uší více než 5 000 uživatelů a konečně zajišťuje, že většina uší bude při nošení pohodlná, a to i vleže na boku. Povrch nabíjecího pouzdra používá speciální elastickou tkaninu pro skrytí kontrolky prostřednictvím integrované technologie balení. Magnetické přisávání napomáhá snadnému ovládání. BT5.0 zjednodušuje ovládání a zároveň zachovává rychlé a stabilní připojení a kodek aptX zajišťuje vyšší kvalitu zvuku. IPX6 voděodolnost.