Designový Časopis
Designový Časopis
Šálek A Podšálek

WithDelight

Šálek A Podšálek Servírování kousnutí sladké dobroty na straně kávy je součástí mnoha různých kultur, protože je zvykem servírovat šálek kávy s tureckým potěšením v Turecku, biscotti v Itálii, churros ve Španělsku a data v Arábii. U konvenčních talířů se však tyto pochoutky posouvají směrem k horkému kávovému šálku a lepí se nebo se z rozlité kávy vlhnou. Aby se tomu zabránilo, má tento šálek kávy talířek s vyhrazenými otvory, které udržují kávové pochoutky na svém místě. Vzhledem k tomu, že káva je jedním z typických horkých nápojů, má zlepšování kvality pití kávy důležitý význam v každodenním životě.

Branding A Balení

Leman Jewelry

Branding A Balení Vizuální řešení nové identity Leman Jewelry bylo kompletním novým systémem odhalujícím luxus, vynikající, ale sofistikovaný a minimální pocit. Nové logo inspirované Lemanovým pracovním procesem, jejich haute couture design service, vytvořením všech diamantových tvarů obklopujících symbol hvězdy nebo jiskru, vytvořením sofistikovaného symbolu a také ozvěnou zářícího účinku diamantu. V návaznosti na to byly vyrobeny všechny materiály s vysoce kvalitními detaily, které zvýrazňují a obohacují luxus všech vizuálních prvků nové značky.

Výstava

LuYu

Výstava Umění ovlivňuje život a život přináší hlubokou reflexi a interpretaci umění. Vzdálenost mezi uměním a životem může být v každodenním dojíždění. Pokud budete jíst každé jídlo pečlivě, můžete svůj život změnit v umění. Designérova tvorba je také umění, které se vyrábí podle jeho vlastních myšlenek. Techniky jsou nástroje a výrazy jsou výsledky. Pouze s myšlenkami budou skutečně dobré práce.

Lobby A Obytná Budova

Light Music

Lobby A Obytná Budova Pro společnost Light Music, rezidenční lobby a salonek, Armand Graham a Aaron Yassin z New York City založili studio A + A chtěli propojit prostor s dynamickým sousedstvím Adamse Morgana ve Washingtonu DC, kde je noční život a hudební scéna z jazzu. jít na punk rock a elektronika byla vždy ústřední. To je jejich tvůrčí inspirace; Výsledkem je jedinečný prostor, který kombinuje nejmodernější metody digitální výroby s tradičními řemeslnými technikami a vytváří tak pohlcující svět s vlastním pulsem a rytmem, který vzdává poctu originální živé hudbě DC.

Stůl

Codependent

Stůl Spoluzávislost vede k psychologii a designu, konkrétně se zaměřuje na fyzický projev psychického stavu, spoluzávislost. Tyto dvě vzájemně propojené tabulky se musí navzájem spolehnout, aby fungovaly. Tyto dvě formy nejsou schopné stát osamoceně, ale společně vytvářejí jednu funkční formu. Konečná tabulka je mocným příkladem, jehož celek je větší než součet jeho částí.

Komerční Interiér

Nest

Komerční Interiér Na podlaze se podílejí dva jedineční profesionálové - obhájci a architekti, kteří požadují různé hierarchické objednávky. Výběr a podrobný popis prvků byl snahou udržet celkový vzhled uzemněný, zemitý a oživit místní umění a stavební materiály. Kombinace a aplikace ekologicky šetrných materiálů, velikost otvorů, to vše bylo poháněno tím, že se připomínalo místní klima a vytvořilo příjemné prostředí, které znovu oživilo ztracené praktiky a strukturovalo udržitelnou praxi.