Designový Časopis
Designový Časopis
Venkovní Kovová Židle

Tomeo

Venkovní Kovová Židle Během 60. let vyvinuli vizionáři první plastový nábytek. Talent designérů spojený s všestranností látky vedl k její nezbytnosti. Návrháři i spotřebitelé na to začali být závislí. Dnes známe jeho nebezpečí pro životní prostředí. Terasy restaurace stále zůstávají plné plastových židlí. Je to proto, že trh nabízí jen malou alternativu. Svět designu zůstává řídce osídlen výrobci ocelového nábytku, někdy i znovu publikovat návrhy z konce 19. století ... Zde přichází zrození Tomeo: moderní, lehká a stohovatelná ocelová židle.

Umělecký Prostor

Surely

Umělecký Prostor Jedná se o umění, příležitostné a maloobchodní, to vše se spojuje do jednoho prostoru. Od architektury, která je v zemi provozovaná továrna na oděvní háčky. Celá budova si zachovává skvrnitou texturu zdi, protože vrstva vrstvy prostoru vytváří odlišný kontrast s vnější stranou a také vytváří prostorový zážitek. Opusťte příliš tvrdou výzdobu, pro zobrazení použijte jemnou ozdobu, která vytvořila relaxační pocit. Kontrast mezi tvorbou a ranou fází je flexibilnější pro udržitelný rozvoj vesmíru v budoucnosti.

Identita Značky

Pride

Identita Značky K vytvoření designu značky Pride využil tým studium cílové skupiny několika způsoby. Když tým vytvořil logo a firemní identitu, vzal v úvahu pravidla psycho-geometrie - vliv geometrických tvarů na určité psycho typy lidí a jejich výběr. Návrh by měl také vyvolat u publika určité emoce. Aby bylo dosaženo požadovaného výsledku, tým použil pravidla vlivu barvy na člověka. Výsledek obecně ovlivnil design všech produktů společnosti.

Prodejní Centrum

Shuimolanting

Prodejní Centrum Čínský styl tohoto případu přijímá tmavý kávový červený mletý kámen na trhu a blanku přirozeného osvětlení podlahového okna, čímž vytváří kontrast mezi světlem a stínem, virtuálním a skutečným. Virtuální a hliníkové dřevěné mříže, kousky lotosového listí měděného umění ve scénické scéně s vodou a umění instalace struktury čínských znaků ve zbytkové oblasti jsou bodem "dvorce s inkoustovými orchidejemi". případ. Zejména použití nových materiálů neštovic, v obyčejné zvýraznění mimořádné, ale také důmyslně snížit náklady na povrch.

Koupelna Showroom

Agape

Koupelna Showroom Abychom se odlišili od běžného výstavního prostoru, definujeme tento prostor jako pozadí, které může zdůraznit krásu komodity. Touto definicí chceme vytvořit časové období, ve kterém se komodita může samovolně zářit. Také vytváříme časovou osu, abychom ukázali, že každý produkt, který se v tomto prostoru ukázal, byl vyroben z jiného času.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Tento projekt je určen pro lidi, kteří chtějí ozdobit svůj vlastní mobilní telefon tématem Moulin Rouge, ačkoli nikdy nenavštívili v Paříži Moulin Rouge. Hlavním účelem je nabídnout vylepšený digitální zážitek a všechny faktory návrhu jsou vizualizovat náladu Moulin Rouge. Spotřebitelé si mohou jednoduchým klepnutím na obrazovku přizpůsobit přednastavení a ikony svých oblíbených položek.