Designový Časopis
Designový Časopis
Maloobchodní Prostor

Portugal Vineyards

Maloobchodní Prostor Koncept obchod Portugal Vineyards je prvním fyzickým obchodem pro online specializovanou společnost na víno. Obchod se nachází v sousedství sídla společnosti, čelí do ulice a zabírá 90 m2, a skládá se z otevřeného plánu bez příček. Interiér je oslnivě bílý a minimální prostor s kruhovou cirkulací - bílé plátno pro portugalské víno, aby zářilo a bylo vystaveno. Police jsou vyřezávány ze zdí s odkazem na vinné terasy na 360 ° ponořeném maloobchodním zážitku bez počítadla.

Umění

Metamorphosis

Umění Tato stránka se nachází v průmyslové oblasti Keihin na okraji Tokia. Zápal kouře z komínů těžkých průmyslových továren může zobrazovat negativní obraz, jako je znečištění a materialismus. Fotografie se však zaměřily na různé aspekty továren, které zobrazují jeho funkční krásu. Během dne potrubí a struktury vytvářejí geometrické vzory s liniemi a texturami a měřítko na zvětralých zařízeních vytváří důstojný vzduch. V noci se zařízení v 80. letech mění na tajemnou kosmickou pevnost jako sci-fi filmy.

Sociální A Volný Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociální A Volný Čas Vodorovné a svislé čáry se protínají a vytvářejí mřížku. Každá mřížka je komunikační platforma, která je také zdrojem konceptu designu whisky baru. Pokud jde o úsporu energie a ochranu životního prostředí, projektant použil LED energeticky úsporné žárovky po celé liště. Aby byla zachována kvalita vzduchu v baru, konstrukce přijímá okna ze severu na jih, což může zajistit průchod přirozeného vzduchu.

Výstavní Síň

City Heart

Výstavní Síň Od městské architektury po index k pochopení a zvážení rovnováhy designu, je městský výraz kondenzován ve třech rohových prostorech, prostřednictvím městské výstavby a rozvoje, aby podpořil podniky, město a lidi z pohledu změny města a městských charakteristik a měst klima se mění výměnou, aby vyjádřilo designérské porozumění městu, podívejte se na minulost města, aby viděl jeho budoucnost.

Stolní Lampa

Oplamp

Stolní Lampa Oplamp zahrnuje keramické tělo a masivní dřevěnou základnu, na které je umístěn ledový světelný zdroj. Díky svému tvaru získanému spojením tří kuželů lze tělo Oplampu otočit do tří odlišných poloh, které vytvářejí různé typy světla: vysoká stolní lampa s okolním světlem, nízká stolní lampa s okolním světlem nebo dvě okolní světla. Každá konfigurace kuželů lampy umožňuje alespoň jednomu z paprsků světla přirozeně interagovat s okolním architektonickým prostředím. Oplamp je navržen a kompletně ručně vyroben v Itálii.

Nastavitelná Stolní Lampa

Poise

Nastavitelná Stolní Lampa Akrobatický vzhled Poise, stolní lampy navržené Robertem Dabim z Unform.Studio, přechází mezi statickým a dynamickým a velkým nebo malým postojem. V závislosti na poměru mezi jeho osvětleným prstencem a ramenem, které jej drží, dojde k protínající se nebo tečné přímce ke kruhu. Když by byl prsten umístěn na vyšší polici, mohl by polici přesahovat; nebo nakloněním prstence by se mohl dotknout okolní zdi. Záměrem této nastavitelnosti je přimět majitele, aby se kreativně zapojil a hrál se světelným zdrojem v poměru k ostatním objektům, které jej obklopují.