Designový Časopis
Designový Časopis
Ocenění Umění

The Kala Foundation

Ocenění Umění Již dlouho existuje globální trh s indickými obrazy, ale zájem o indické umění v USA zaostává. Pro zvýšení povědomí o různých stylech indické lidové malby je nadace Kala založena jako nová platforma pro předvádění obrazů a jejich zpřístupnění na mezinárodním trhu. Základ tvoří webová stránka, mobilní aplikace, výstava s redakčními knihami a produkty, které pomáhají překlenout propast a propojit tyto obrazy s větším publikem.

Osvětlení

Mondrian

Osvětlení Závěsná lampa Mondrian oslovuje emoce prostřednictvím barev, objemů a tvarů. Jméno vede k jeho inspiraci, malíři Mondrianovi. Jedná se o závěsné svítidlo obdélníkového tvaru ve vodorovné ose tvořené několika vrstvami barevného akrylu. Lampa má čtyři různé pohledy využívající interakci a harmonii vytvořenou šesti barvami použitými pro tuto kompozici, kde je tvar přerušován bílou linkou a žlutou vrstvou. Mondrian vyzařuje světlo nahoru i dolů a vytváří rozptýlené, neinvazivní osvětlení, které se nastavuje stmívatelným bezdrátovým dálkovým ovládáním.

Činkami

Dbgripper

Činkami Jedná se o bezpečné a dobře uchopitelné fitness nářadí pro všechny věkové kategorie. Jemný potah na povrchu poskytuje hedvábný pocit. Vyrobeno ze 100% recyklovatelného silikonu se speciálním složením materiálu produkujícím 6 různých úrovní tvrdosti, s různou velikostí a hmotností, poskytuje volitelný trénink síly úchopu. Ruční chapadlo se také vejde do zaobleného zářezu na obou stranách činkové tyče a přidá mu váhu pro trénink svalů paží až 60 typů různých kombinací síly. Poutavé barvy od světlé po tmavou indikují sílu a hmotnost od lehké po těžkou.

Váza

Canyon

Váza Ručně vyráběná váza na květiny byla vyrobena 400 kusy přesného laserového řezání plechů různých tlouštěk, vrstvením vrstvou po vrstvě a svařováním kus po kusu, což demonstruje uměleckou sochu květinové vázy, prezentovanou v detailním vzoru kaňonu. Vrstvy vrstveného kovu ukazují texturu sekce kaňonu a také zvyšují scénáře s různým prostředím a vytvářejí nepravidelně se měnící efekty přirozené textury.

Židle

Stool Glavy Roda

Židle Stool Glavy Roda ztělesňuje vlastnosti vlastní Hlavě rodiny: integritu, organizaci a sebekázeň. Pravé úhly, tvary kruhu a obdélníku v kombinaci s ornamentálními prvky podporují spojení minulosti a současnosti, díky čemuž je židle nadčasovým objektem. Židle je vyrobena ze dřeva s použitím ekologických nátěrů a lze ji nalakovat na jakoukoli požadovanou barvu. Taburet Glavy Roda přirozeně zapadne do každého interiéru kanceláře, hotelu nebo privátu.

Ocenění

Nagrada

Ocenění Tento design je realizován tak, aby přispěl k normalizaci života během sebeizolace a vytvořil speciální ocenění pro vítěze online turnajů. Design ceny představuje přeměnu pěšce na královnu jako uznání pokroku hráče v šachu. Cena se skládá ze dvou plochých figurek, královny a pěšce, které jsou do sebe vloženy díky úzkým štěrbinám tvořícím jeden pohár. Design ocenění je odolný díky nerezové oceli a je vhodný pro přepravu k vítězi poštou.