Designový Časopis
Designový Časopis
Sociální A Volný Čas

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociální A Volný Čas Vodorovné a svislé čáry se protínají a vytvářejí mřížku. Každá mřížka je komunikační platforma, která je také zdrojem konceptu designu whisky baru. Pokud jde o úsporu energie a ochranu životního prostředí, projektant použil LED energeticky úsporné žárovky po celé liště. Aby byla zachována kvalita vzduchu v baru, konstrukce přijímá okna ze severu na jih, což může zajistit průchod přirozeného vzduchu.

Výstavní Síň

City Heart

Výstavní Síň Od městské architektury po index k pochopení a zvážení rovnováhy designu, je městský výraz kondenzován ve třech rohových prostorech, prostřednictvím městské výstavby a rozvoje, aby podpořil podniky, město a lidi z pohledu změny města a městských charakteristik a měst klima se mění výměnou, aby vyjádřilo designérské porozumění městu, podívejte se na minulost města, aby viděl jeho budoucnost.

Stolní Lampa

Oplamp

Stolní Lampa Oplamp zahrnuje keramické tělo a masivní dřevěnou základnu, na které je umístěn ledový světelný zdroj. Díky svému tvaru získanému spojením tří kuželů lze tělo Oplampu otočit do tří odlišných poloh, které vytvářejí různé typy světla: vysoká stolní lampa s okolním světlem, nízká stolní lampa s okolním světlem nebo dvě okolní světla. Každá konfigurace kuželů lampy umožňuje alespoň jednomu z paprsků světla přirozeně interagovat s okolním architektonickým prostředím. Oplamp je navržen a kompletně ručně vyroben v Itálii.

Nastavitelná Stolní Lampa

Poise

Nastavitelná Stolní Lampa Akrobatický vzhled Poise, stolní lampy navržené Robertem Dabim z Unform.Studio, přechází mezi statickým a dynamickým a velkým nebo malým postojem. V závislosti na poměru mezi jeho osvětleným prstencem a ramenem, které jej drží, dojde k protínající se nebo tečné přímce ke kruhu. Když by byl prsten umístěn na vyšší polici, mohl by polici přesahovat; nebo nakloněním prstence by se mohl dotknout okolní zdi. Záměrem této nastavitelnosti je přimět majitele, aby se kreativně zapojil a hrál se světelným zdrojem v poměru k ostatním objektům, které jej obklopují.

Výstavní Plakát

Optics and Chromatics

Výstavní Plakát Název Optics and Chromatic odkazuje na debatu mezi Goethem a Newtonem o povaze barev. Tuto debatu představuje střet dvou dopisních kompozic: jedna je vypočítaná, geometrická, s ostrými konturami, druhá se opírá o impresionistickou hru barevných stínů. V roce 2014 tento design sloužil jako obálka obalů pro umělce řady Pantone Plus.

Prsten

Gabo

Prsten Prsten Gabo byl navržen tak, aby povzbudil lidi, aby znovu navštívili hravou stránku života, která se obvykle ztratí, když dorazí dospělost. Návrhář byl inspirován vzpomínkami na pozorování jejího syna, jak si hraje s jeho barevnou magickou kostkou. Uživatel může hrát s kroužkem otáčením dvou nezávislých modulů. Tímto způsobem lze sladit nebo nesoulad barevných sad drahokamů nebo polohy modulů. Kromě hravého aspektu má uživatel možnost každý den nosit jiný prsten.