Designový Časopis
Designový Časopis
Kabát Stojan

Lande

Kabát Stojan Stojan Coat byl navržen jako vysoce dekorativní a funkční kancelářská socha, fúze umění a funkce. Kompozice byla považována za estetickou formu, která ozdobuje kancelářské prostory a chrání dnes nejznámější firemní oděv, Blazer. Konečným výsledkem je velmi energický a sofistikovaný kousek. Výroba a maloobchod byl moudrý, lehký, silný a masově vyrobitelný.

Led Přívěsek Lampa

Stratas.07

Led Přívěsek Lampa Díky vysokému standardu zpracování a dokonalosti v každém detailu se snažíme vytvořit jednoduchý, čistý a nadčasový design. Zejména Stratas.07 se svým dokonale symetrickým tvarem naprosto dodržuje pravidla této specifikace. Vestavěný LED modul Xicato XSM Artist Series má index Rendering Color> / = 95, svítivost 880lm, výkon 17W, barevnou teplotu 3000 K - teplá bílá (2700 K / 4000 K k dispozici na vyžádání) . Životnost LED modulů je stanovena výrobcem s 50 000 hodin - L70 / B50 a barva je po celou dobu životnosti konzistentní (1x2 krok MacAdams po celou dobu životnosti).

Kalendář

calendar 2013 “Rocking Chair”

Kalendář Houpací křeslo je volně stojící stolní kalendář ve tvaru miniaturní židle. Postupujte podle průvodce a sestavte houpací křeslo, které se houpe tam a zpět stejně jako skutečné. Zobrazte aktuální měsíc na opěradle židle a další měsíc na sedadle. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Elektrické Kolo

ICON E-Flyer

Elektrické Kolo ICON a Vintage Electric spolupracovali na návrhu tohoto nadčasového elektrického kola. ICON E-Flyer, navržený a postavený v Kalifornii s nízkým objemem, se vdává za vintage design s moderními funkcemi, aby vytvořil zřetelné a schopné řešení osobní dopravy. Mezi vlastnosti patří rozsah 35 mil, nejvyšší rychlost 22 MPH (35 MPH v závodním režimu!) A dvouhodinová doba nabíjení. Externí konektor USB a připojovací bod nabíjení, regenerativní brzdění a komponenty nejvyšší kvality v celém rozsahu. www.iconelectricbike.com

Kalendář

calendar 2013 “Town”

Kalendář Město je papírová řemeslná souprava s díly, které lze volně sestavit do kalendáře. Spojte budovy v různých formách a užívejte si vytváření vlastního městečka. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Hodinky

Ring Watch

Hodinky Ring Watch představuje maximální zjednodušení tradičních náramkových hodinek díky eliminaci čísel a rukou ve prospěch obou prstenů. Tento minimalistický design poskytuje čistý a jednoduchý vzhled, který se dokonale provdá s poutavým estetickým designem hodinek. Její podpisová koruna stále poskytuje účinný prostředek pro změnu hodiny, zatímco jeho skrytá obrazovka s e-inkoustem zobrazuje živé barevné pruhy s výjimečnou definicí, nakonec udržuje analogový aspekt a zároveň poskytuje delší životnost baterie.