Designový Časopis
Designový Časopis
Lodní Kontrolní Systém

GE’s New Bridge Suite

Lodní Kontrolní Systém Modulární systém řízení lodí GE je navržen tak, aby vyhovoval velkým i lehkým plavidlům, poskytuje intuitivní ovládání a jasnou vizuální zpětnou vazbu. Nová technologie určování polohy, řídicí systémy motoru a monitorovací zařízení umožňují přesné manévrování lodí ve stísněných prostorech a zároveň snižují stres operátora, protože složitá ruční ovládání jsou nahrazena novou technologií dotykové obrazovky. Nastavitelná obrazovka redukuje odrazy a optimalizuje ergonomii. Všechny konzoly mají integrované držadla pro použití v rozbouřeném moři.

Vinárna

Crombe 3.0

Vinárna Cílem konceptu vinárny Crombé bylo, aby zákazníci zažili zcela nový způsob nakupování. Základní myšlenkou bylo začít od vzhledu a pocitu skladu, do kterého jsme následně přidali světlo a jemnost. Přestože jsou vína prezentována v původním obalu, čisté linie kovových rámů stále zajišťují povědomí a perspektivu. Každá láhev visí v rámu ve stejném sklonu, ve kterém by je obsluhoval sommelier. Ve 12 m stojanu jsou umístěny šampaňské a skříňky. Na jednu skříňku mohou zákazníci bezpečně uložit až 30 lahví.

Kalendář

calendar 2013 “Safari”

Kalendář Safari je papírový kalendář zvířat. Jednoduše stiskněte díly, složte a zajistěte. Vytvořte rok 2011 rokem divočiny! Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Promenáda

Fluxion

Promenáda Inspirací pro tento program jsou mraveniště, které má jedinečnou strukturu. Přestože vnitřní struktura mravenců je velmi složitá, dokáže vybudovat obrovské a uspořádané království. To ukazuje, že jeho architektonická struktura je nesmírně racionální. Mezitím zevnitř půvabných oblouků mravenců vyvstává impozantní palác, který se zdá být mimořádně vynikající. Návrhář proto používá mravčí moudrost jako reference k budování uměleckého i dobře konstruovaného prostoru i mravenců.

Vstupní Stůl

organica

Vstupní Stůl ORGANIKA je Fabriziovi filozofické zobrazení jakéhokoli organického systému, ve kterém jsou všechny části propojeny, aby existovaly. Návrh byl založen na složitosti lidského těla a lidské předsudky. Divák je veden na vznešenou cestu. Dveře k této cestě jsou dvě masivní dřevěné formy, které jsou vnímány jako plíce, pak hliníková šachta s konektory, které se podobají páteři. Divák najde zkroucené pruty, které vypadají jako tepny, tvar, který lze interpretovat jako orgán a finále je krásné sklo ze šablony, silné, ale křehké, stejně jako lidská kůže.

Výstavní Stánek

Onn Exhibition

Výstavní Stánek Onn je prémiově vyráběná tradice míchání produktů s moderními designy prostřednictvím kulturních aktiv. Materiály, barvy a produkty společnosti Onn jsou inspirovány přírodou, která osvětluje tradiční postavy chutí brilantnosti. Výstavní stánek byl zkonstruován tak, aby replikoval scénu přírody pomocí materiálů, které jsou spolu s výrobky doplňovány, aby se stal harmonizovaným uměleckým dílem samotným.