Designový Časopis
Designový Časopis
Pouliční Lavice

Ola

Pouliční Lavice Tato lavička, navržená podle strategií ekologického designu, posouvá pouliční nábytek na novou úroveň. Stejně jako doma v městském nebo přírodním prostředí vytvářejí tekutinové linie řadu sedadel na jedné lavičce. Použité materiály jsou recyklovaný hliník pro základnu a ocel pro sedadlo, vybrané pro jejich recyklovatelné a trvanlivé vlastnosti; má světlé a odolné práškové lakování, ideální pro venkovní použití za každého počasí. Navrhl v Mexico City Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman a Karime Tosca.

Faucet

Amphora

Faucet Amphora série je navržena tak, aby propojila minulost a budoucnost a dává šanci zažít základní a funkční formy starověku. Nebylo snadné, jako v dnešní době, dosáhnout dosažitelné vody našeho životního zdroje v těchto dnech. Faucetova neobvyklá podoba pochází ze staletí před dnes, ale její kazeta pro úsporu vody přináší zítra. Faucet retro navržený z pouličních fontán starověku a přináší vaší koupelně estetický vzhled.

Umyvadlo

Serel Wave

Umyvadlo Umyvadlo SEREL Wave zaujímá své místo v moderních koupelnách s nominativními liniemi, funkčními řešeními a působivou kvalitou. Umyvadlo SEREL Wave; zatímco to mění současné vnímání dvojitého umyvadla s jeho jedinečnou formou mísy, zahrnuje také použití dospělého a dítěte spolu s jeho estetickou formou. Kromě použití jako dětská mísa poskytuje funkci pro čištění a čištění bot, které se používají v islámské kultuře. Obecným přístupem při návrhu umyvadla je modernismus a funkcionalismus. Tento přístup tak důležitě ovlivňuje design.

Koupelna Sada

LOTUS

Koupelna Sada Reflexe do koupelen Lotus Flowers ... Lotus koupelna byla implementována inspirací z tvaru listů lotosového květu Zhou Dunyi, který učí Konfuciusovu filozofii: „Líbí se mi lotosový květ, protože roste v blátě a nikdy se neznečistí,“ v jeho projev. Lotus listy, jsou odpuzovač nečistot, jak je uvedeno v tomto dokumentu. Struktura listů lotosového květu byla napodobena při výrobě této série

Vnitřní Osvětlení

Jordan Apotheke

Vnitřní Osvětlení Funkční svítidla, která podporují expresivní architekturu interiéru lékárny, jsou nenápadná v jejich vzhledu a místo designu svítidel upozorňují na svůj účinek světla. Svítidla pro základní osvětlení jsou integrována do závěsných svítidel, která sledují tvar nábytku, nebo jsou namontována po stranách zavěšeného stropu a udržují jej tak, aby byl co nejvíce prostorově osvětlený. Uživatelé se tak mohou zaměřit na stopu světla vedoucí přes lékárnu, sestávající z dlaždic s podsvícením RGB-LED, které odpovídají barvě podobně dynamicky podsvícených čítačů

Je To Závěsná Toaleta Na Pánve

SEREL Purity

Je To Závěsná Toaleta Na Pánve Zatímco toaletní mísa čistoty vstupuje do nadvlády měkkých přechodů, zanechává v prostředí také jednoduché a minimální vánek. Nejenže ovlivňuje jeho uživatele estetikou, ale také se setkává s čistotou a nevinností a respektuje přírodu. Obecným přístupem v konstrukci sady potahů sedadel snadno rozebíratelných toaletních sedadel s blokovacím mechanismem jsou funkční ovládací tlačítka, která se vkládají do vnitřní části potahové sady. Tlačítka, která jsou kontaktována uživatelem, se umisťují na oblasti, které jsou nejtěžší na znečištění, což poskytuje další výhodu, pokud jde o hygienu.