Designový Časopis
Designový Časopis
Skříň Na Večeři

Baan

Skříň Na Večeři „baan“ je druh skříně, která byla speciálně navržena pro účely večeře. Je to jedinečný vzhled a síla je vyprávění, které souvisí s funkcí. Existuje několik charakteristických rysů skříňových systémů. Různé funkce a vlastnosti skříně, které jsou odděleny příběhem, jako příbor příborů a krabice tkání, jsou reprezentovány krbem a komínem. Sklenice na víno jsou dále reprezentovány lustrem a stojan na nádobí je symbolem schodiště. Existují čtyři hlavní složky domu, kterými jsou narativní myšlenky.

Brýle

Mykita Mylon, Basky

Brýle Kolekce MYKITA MYLON je vyrobena z lehkého polyamidového materiálu s vynikající individuální přizpůsobitelností. Tento speciální materiál je vytvořen vrstvu po vrstvě díky technice Selective Laser Sintering (SLS). Interpretací tradičního kulatého a oválného tvaru pantografických brýlí, který byl módní ve 30. letech, přidává model BASKY novou tvář do této kolekce brýlí, která byla původně navržena pro použití ve sportu.

Kniha

Brazilian Cliches

Kniha „Brazilská klišé“ byla vytvořena pomocí obrázků ze starého katalogu brazilských klišé. Důvodem jeho názvu však nejsou jen klišé používané pro složení jeho ilustrací. Na druhé straně každé stránky narazíme na jiné typy brazilských klišé: historické, jako je příchod Portugalců, katechizace domorodých Indů, ekonomické cykly kávy a zlata ... zahrnuje dokonce i současná brazilská klišé, plná dopravních zácp, dluhy, uzavřené byty a odcizení - vylíčeno v neuvěřitelném současném vizuálním vyprávění.

Dopravní Uzel

Viforion

Dopravní Uzel Projektem je HUB pro přepravu, který spojuje okolní městská sídla se srdcem dynamického života snadným a efektivním způsobem vytvářeným sloučením různých dopravních systémů, jako jsou železniční stanice, stanice metra, nilská paluba a autobusová stanice, s dalšími službami pro přeměnu místo, které bude katalyzátorem budoucího vývoje.

Přenosný Ultrazvukový Detektor Vad

Prisma

Přenosný Ultrazvukový Detektor Vad Prisma je navržen pro neinvazivní testování materiálu v nejextrémnějších prostředích. Jedná se o první detektor, který obsahuje pokročilé zobrazování v reálném čase a 3D skenování, což výrazně usnadňuje interpretaci chyb a zkracuje čas technika na místě. Díky prakticky nezničitelnému krytu a jedinečným více režimům kontroly může Prisma pokrýt všechny testovací aplikace, od ropovodů až po komponenty letectví. Je to první detektor s integrovaným záznamem dat a automatickým generováním reportů PDF. Bezdrátové a ethernetové připojení umožňuje snadnou aktualizaci nebo diagnostiku jednotky.

Lampa

Muse

Lampa Inspirováni „vyhrál buddhismem“ ve svém výroku, že v našem vesmíru neexistují absolutní kvality, „světlu“ jsme dali paradoxní kvalitu tím, že jsme mu dali „fyzickou přítomnost“. Duch meditace, který podporuje, byl mocným zdrojem inspirace, kterou jsme použili k vytvoření tohoto produktu; ztělesňující vlastnosti „času“, „hmoty“ a „světla“ do jednoho produktu.