Designový Časopis
Designový Časopis
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: V showroomu jsou vystaveny tréninkové boty a sportovní vybavení, které byly vyrobeny technologií vstřikování. Místo vypadá jako vyrobené lisováním vstřikovací formou. Ve výrobním postupu na místě, kusy nábytku, jako by byly spojeny s vyrobeny ve vstřikovací formě, aby se vytvořil celek. Hrubé šicí stezky, které na stropě zjemňují veškerou technologickou vizualitu.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop navrhl a vytvořil designérské studio smallna a vintage galerie založená Piotrem Płoski. Úkol představoval mnoho výzev, protože butik se nachází ve druhém patře činžovního domu, postrádá výkladní skříň a má rozlohu pouhých 80 m2. Zde přišla myšlenka zdvojnásobení oblasti, a to jak využitím prostoru na stropě, tak podlahové plochy. Dosáhne se pohostinné domácí atmosféry, i když je nábytek ve skutečnosti zavěšen vzhůru nohama na strop. Rizikový obchod je navržen proti všem pravidlům (dokonce vzdoruje gravitaci). Plně odráží ducha značky.

Pohostinnost Stadionu

San Siro Stadium Sky Lounge

Pohostinnost Stadionu Projekt nových salónků Sky je jen prvním krokem obrovského programu renovace, který AC Milan a FC Internazionale společně s městem Milán provádějí s cílem transformovat stadion San Siro v multifunkčním zařízení schopném pojmout všechny důležité události, kterým bude Milano čelit během nadcházejícího EXPO 2015. Po úspěchu projektu skybox provedla společnost Ragazzi & Partners myšlenku vytvoření nového konceptu pohostinských prostor na hlavním velkém stánku stadionu San Siro.

Kancelářské Malé Měřítko

Conceptual Minimalism

Kancelářské Malé Měřítko Interiérový design je navázán na estetický, ale ne funkční minimalismus. Otevřený prostor prostoru je zdůrazněn čistými liniemi, velkými prosklenými otvory, které umožňují dostatek denního denního světla, což umožňuje, aby se linie a rovina staly základními strukturálními a estetickými prvky. Nedostatek pravoúhlých úhlů určoval potřebu zaujmout dynamičtější pohled na prostor, zatímco výběr světlé barevné palety v kombinaci s rozmanitostí materiálů a textur umožňuje jednotu prostoru a funkce. Nedokončený betonový povrch zvedá stěny ke zvýšení kontrastu mezi bílou, jemnou a drsnou šedou.

Zahrada

Tiger Glen Garden

Zahrada Zahrada Tiger Glen Garden je kontemplační zahrada postavená v novém křídle Johnsonova uměleckého muzea. Inspiruje se čínským podobenstvím, které se jmenuje Tři smíchy tygří gleny, ve kterém tři muži překonali své sektářské rozdíly a našli jednotu přátelství. Zahrada byla navržena ve strohém stylu zvaném karesansui v japonštině, ve kterém je vytvořen obraz přírody s uspořádáním kamenů.

Kreativní Přestavba

Redefinition

Kreativní Přestavba Krátkým projektem bylo udržet horský kontext, aniž by vyzařovaly rustikální vzpomínky na převládající typologie horských rezidencí. Jednalo se o zásadní renovaci typického horského domu. Všechno by bylo vyrobeno na místě, používáno jako základní materiály kov, borovice a minerální kamenivo, lidská práce a odbornost. Hlavní myšlenkou toho bylo nechat objekty získat užitek a sentimentální hodnotu poté, co je majitelé považují za užitečné a známé, a také navrhnout s ohledem na transformační sílu materiálů.