Designový Časopis
Designový Časopis
Obchod

Ilumel

Obchod Po téměř čtyřech desetiletích historie je obchod Ilumel jednou z největších a nejprestižnějších firem v Dominikánské republice na trhu s nábytkem, osvětlením a dekoracemi. Nejnovější zásah reaguje na potřebu rozšíření výstavních prostor a na definici čistší a členitější trasy, která umožní ocenit rozmanitost dostupných sbírek.

Umělecké Instalace Design

Hand down the Tale of the HEIKE

Umělecké Instalace Design Trojrozměrný design jeviště s využitím celého prostoru jeviště. Toužíme po novém japonském tanci, a to je design jevištního umění, které se zaměřilo na ideální formu současného japonského tance. Na rozdíl od tradičního japonského tance dvourozměrného scénického umění, trojrozměrného designu, který využívá výhod celého prostoru jeviště.

Renovace Hotelu

Renovated Fisherman's House

Renovace Hotelu Hotel SIXX se nachází ve vesnici Houhai v zálivu Haitang v Sanya. Jižní moře Číny je 10 metrů před hotelem a Houhai je známý jako ráj surfařů v Číně. Architekt přeměnil původní třípodlažní budovu, která se léta slouží místní rodině rybářů, na letovisko s tématem surfování, a to posílením staré struktury a rekonstrukcí vnitřního prostoru.

Víkendová Rezidence

Cliff House

Víkendová Rezidence Jedná se o rybářskou chatu s výhledem na hory na břehu řeky Nebe (japonská „Tenkawa“). Vyrobeno ze železobetonu, má tvar jednoduché trubky dlouhé šest metrů. Silniční konec trubky je protizávaží a ukotven hluboko v zemi, takže se rozprostírá vodorovně od břehu a visí nad vodou. Design je jednoduchý, interiér je prostorný a břeh řeky je otevřený do nebe, na hory a na řeku. Postaveno pod úrovní vozovky, je vidět pouze střecha kabiny, z ulice, takže konstrukce neblokuje výhled.

Design Interiéru Knihovny

Veranda on a Roof

Design Interiéru Knihovny Kalpak Shah of Studio Course přepracoval horní úroveň mezonetového bytu v Pune v západní Indii a vytvořil mix vnitřních a venkovních pokojů obklopujících střešní zahradu. Cílem místního studia, které sídlí také v Pune, bylo transformovat málo využívané horní patro domu na oblast podobnou verandě tradičního indického domu.

Hotel

Shang Ju

Hotel S krásou přírody a krásou lidstva, definicí City Resort Hotel je jasné, že se liší od místních hotelů. V kombinaci s místní kulturou a živými zvyky přidejte do pokojů eleganci a rým a poskytněte různé životní zkušenosti. Uvolněná a přísná práce na dovolené, plná elegance, čistého a měkkého života. Odhalte stav mysli, který skrývá mysl, a nechte hosty chodit v klidu města.