Designový Časopis
Designový Časopis
Lékařské Kosmetické Centrum

LaPuro

Lékařské Kosmetické Centrum Design je více než dobrá estetika. Je to způsob využití prostoru. Zdravotní středisko integrovalo podobu a funguje jako jedna. Porozumět požadavkům uživatelů a dát jim zážitek ze všech jemných doteků v okolním prostředí, které se cítí uvolněné a skutečně pečlivé. Design a nový technologický systém poskytují uživateli řešení a snadno se spravují. S ohledem na zdraví, pohodu a zdraví přijalo středisko materiály šetrné k životnímu prostředí a sledovalo proces výstavby. Všechny prvky jsou integrovány do designu, kde je skutečně vhodný pro uživatele.

Design Domácí Architektury

Bienville

Design Domácí Architektury Logistika této pracující rodiny vyžadovala, aby byli doma doma po dlouhou dobu, což kromě práce a školy narušilo jejich zdraví. Začali přemýšlet, stejně jako mnoho rodin, zda je nutný přesun na předměstí, výměna blízkosti městské vybavenosti za větší dvorek, aby se zvýšil venkovní přístup. Místo aby se vzdálili daleko, rozhodli se postavit nový dům, který by přehodnotil omezení domácího života na malém městském pozemku. Organizačním principem projektu bylo vytvořit co nejvíce venkovního přístupu ze společných prostor.

Svatební Kaple

Cloud of Luster

Svatební Kaple Cloud of luster je svatební kaple umístěná uvnitř sálu pro svatební obřad ve městě Himeji v Japonsku. Design se snaží převést ducha moderního svatebního obřadu do fyzického prostoru. Kaple je celá bílá, mrakový tvar obalený téměř úplně zakřiveným sklem, který ji otevírá do okolní zahrady a vodní nádrže. Sloupy jsou zakončeny hyperbolickým kapitálem jako hlavy, které je hladce spojují s minimalistickým stropem. Kaple soklu na straně pánve je hyperbolická křivka, která umožňuje, aby se celá struktura objevila, jako by se vznášela na vodě a zvýrazňovala její lehkost.

Lékárna

The Cutting Edge

Lékárna Řezací Edge je lékárna související se sousední Daiichi General Hospital v Himeji City, Japonsko. V tomto typu lékáren nemá klient přímý přístup k produktům jako v maloobchodním typu; spíše jeho léky připraví na zahradě lékárník po předložení lékařského předpisu. Tato nová budova byla navržena tak, aby propagovala image nemocnice zavedením high-tech ostrého obrazu v souladu s vyspělou lékařskou technologií. Výsledkem je bílý minimalistický, ale plně funkční prostor.

Vlajkový Obchod

WADA Sports

Vlajkový Obchod Na oslavu svého 30. výročí se společnost WADA Sports přemísťuje do nově vybudovaného sídla a vlajkového obchodu. Vnitřek obchodu má obrovskou eliptickou kovovou strukturu podpírající budovu. Pod eliptickou strukturou jsou produkty rakety zarovnány ve speciálně navrženém příslušenství. Rakety jsou uspořádány do série a snadno se s nimi manipuluje. Eliptický tvar je používán jako ukázka různých cenných historických a moderních raket shromážděných z celé země a transformujících interiér obchodu na muzeum raket.

Kancelář

The Duplicated Edge

Kancelář Duplikovaná hrana je design pro Toshin Satellite Preparatory School v japonském Kawanishi. Škola chtěla novou recepci, konzultační a konferenční prostory v úzké místnosti o rozloze 110 m² s nízkým stropem. Tento návrh navrhuje otevřený prostor označený ostrým trojúhelníkovým příjmem a čítačem informací rozdělujícím prostor na funkční entity. Čítač je zakryt v postupně stoupající bílé kovové desce. Tato kombinace je duplikována zrcadly v zadní stěně a reflexními hliníkovými panely na stropě, které rozšiřují prostor do širších rozměrů.