Designový Časopis
Designový Časopis
Lékařská Kosmetika

Chun Shi

Lékařská Kosmetika Koncepce designu tohoto projektu je „klinika na rozdíl od kliniky“ a byla inspirována několika malými, ale krásnými uměleckými galeriemi a designéři doufají, že tato lékařská klinika má temperament galerie. Tímto způsobem mohou hosté cítit elegantní krásu a uvolněnou atmosféru, nikoli stresující klinické prostředí. Ke vchodu přidali baldachýn a nekonečný okrajový bazén. Bazén vizuálně spojuje s jezerem a odráží architekturu a denní světlo, přitahuje hosty.

Obchodní Salonek

Rublev

Obchodní Salonek Design salonu je inspirován ruským konstruktivismem, Tatlinskou věží a ruskou kulturou. Věže ve tvaru unie se používají jako poutače v salonu, což vytváří různé prostory v salonu jako určitý druh územního plánování. Díky kulatým kopulím je salonek pohodlnou oblastí s různými zónami o celkové kapacitě 460 míst. Tato oblast je vidět s různými druhy sezení, pro stolování; pracovní; pohodlí a relaxaci. Kulaté světelné kopule umístěné ve zvlněném stropě mají dynamické osvětlení, které se během dne mění.

Bytový Dům

SV Villa

Bytový Dům SV Villa premise má žít ve městě s výsadami krajiny i moderním designem. Místo s neporovnatelným výhledem na město Barcelona, Montjuic Mountain a Středozemní moře v pozadí vytváří nevšední světelné podmínky. Dům se zaměřuje na místní materiály a tradiční výrobní metody při zachování vysoké úrovně estetiky. Je to dům, který má citlivost a respekt k jeho webu

Bytové Jednotky

The Square

Bytové Jednotky Myšlenkou designu bylo studovat architektonické vztahy mezi různými tvary, které se vytvářejí jako pohyblivé jednotky. Projekt se skládá ze 6 jednotek, z nichž každá je 2 přepravní kontejnery připevněné přes sebe a vytvářející hmotu tvaru L. Tyto jednotky tvaru L jsou upevněny v překrývajících se pozicích a vytvářejí Prázdnoty a Pevnost, aby poskytovaly pocit pohybu a poskytovaly dostatečné denní světlo a dobré větrání. životní prostředí. Hlavním cílem návrhu bylo vytvořit malý dům pro ty, kteří tráví noc v ulicích bez domova nebo přístřeší.

Čínská Restaurace

Ben Ran

Čínská Restaurace Ben Ran je umělecky harmonická čínská restaurace, která se nachází v luxusním hotelu, Vangohh Eminent, Malajsie. Návrhář aplikuje introvertní a stručnost technik orientálního stylu, aby vytvořil skutečný vkus, kulturu a duši restaurace. Je to symbol mentální jasnosti, opuštění prosperujícího a dosažení přirozeného a jednoduchého návratu k původní mysli. Interiér je přirozený a dokonalý. Použitím antického konceptu také synchronicita s názvem restaurace Ben Ran, což znamená originál a příroda. Restaurace přibližně 4088 čtverečních stop.

Energetická Aktivace Lávek

Solar Skywalks

Energetická Aktivace Lávek Světové metropole - jako Peking - mají velké množství lávek procházejících rušnými dopravními tepnami. Často jsou neatraktivní a snižují celkový dojem z měst. Myšlenka designérů opláštění lávek estetickými fotovoltaickými moduly vyrábějícími energii a jejich přeměnou na atraktivní městská místa je nejen udržitelná, ale vytváří také sochařskou rozmanitost, která se v okouzlení města stává poutavým. Nabíjecí stanice E-car nebo E-bike pod lávky využívají sluneční energii přímo na místě.