Designový Časopis
Designový Časopis
Zásuvka, Židle A Stůl Combo

Ludovico Office

Zásuvka, Židle A Stůl Combo Stejně jako u hlavního nábytku Ludovico má i tato kancelářská verze obvioulsy stejný princip, jako je skrýt celou židli v šuplíku s tím, že židle není pozorována, a je považována za součást hlavního nábytku. Většina z nich si bude myslet, že židle jsou pár dalších zásuvek. Teprve když se stáhneme zpět, uvidíme židli doslova vycházející z tak přeplněného prostoru naplněného zásuvkami. Inspirací ve velké míře přišla návštěva Pittamigliovy kasty a všech jejích symbolických skrytých zpráv, skrytých a nečekaných dveří nebo plných pokojů.

Watchface Collection

TTMM (after time)

Watchface Collection ttmm představuje sbírku aplikací watchface navrženou pro smartwatches s černobílými obrazovkami 144 × 168 pixelů, jako jsou Pebble a Kreyos. Najdete zde 15 modelů jednoduchých, elegantních a estetických aplikací pro sledování povrchu. Protože jsou vyrobeny z čisté energie, jsou spíš duchové než skutečné věci. Tyto hodinky jsou nejúspornější a nejekologičtější pro životní prostředí, jaké kdy existovaly.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na základě myšlenky odletů a příletů je tento časopis rozdělen do dvou částí: Going / Coming. Jde o evropská města, cestovní zážitky a tipy na cestu do zahraničí. V každém vydání je pas osobnosti. Cestovní pas "Republic of Travelers" obsahuje osobní informace o této osobě a jejich pohovoru. Vše přichází o myšlence, že to nejlepší z cesty se vrací domů. Hovoří o domácí dekoraci, vaření, aktivitách souvisejících s naší rodinou a článcích, které si náš domov užívají lépe.

Kalendář

calendar 2013 “ZOO”

Kalendář ZOO je papírová řemeslná souprava pro výrobu šesti zvířat, z nichž každé slouží jako dvouměsíční kalendář. Užijte si zábavný rok se svou „malou zoo“! Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Nábytek, Který Se Mění,

Ludovico

Nábytek, Který Se Mění, Způsob, jakým šetří místo, je zcela originální a má dvě židle zcela skryté uvnitř zásuvky. Při umístění uvnitř hlavního nábytku si neuvědomujete, že to, co se zdá být zásuvkami, jsou ve skutečnosti dvě oddělené židle. Můžete také mít stůl, který lze po vyjmutí z hlavní struktury použít jako stůl. Hlavní struktura se skládá ze čtyř zásuvek a oddílu těsně nad horní zásuvkou, do kterého můžete uložit mnoho věcí. Hlavním materiálem použitým pro tento nábytek, beige eucaliptus fingerjoint, je ekologický, neuvěřitelně odolný, tvrdý a velmi silný vizuální vzhled.