Designový Časopis
Designový Časopis
Transformovatelná Pohovka

Mäss

Transformovatelná Pohovka Chtěl jsem vytvořit modulární pohovku, kterou by bylo možné transformovat do několika samostatných řešení sezení. Celý nábytek se skládá pouze ze dvou různých kusů stejného tvaru, které vytvářejí různá řešení. Hlavní struktura je stejného postranního tvaru opěrky rukou, ale pouze silnější. Opěrky rukou lze otočit o 180 stupňů, abyste mohli změnit nebo pokračovat v hlavním kusu nábytku.

Stojan Na Dort

Temple

Stojan Na Dort Z rostoucí popularity domácího pečení jsme viděli potřebu moderně vypadajícího moderního stojanu na dort, který lze snadno uložit do skříně nebo čerpat. Snadné čištění a bezpečné pro mytí v myčce. Chrám se snadno sestavuje a intuitivně posouvá talíře přes centrální zužující se páteř. Demontáž je stejně snadná tím, že je jednoduše posunete zpět. Stohovač drží všechny 4 hlavní prvky pohromadě. Stohovač pomáhá udržovat všechny prvky pohromadě pro víceúhlové kompaktní úložiště. Pro různé příležitosti můžete použít různé konfigurace desek.

Křeslo

Bessa

Křeslo Sedací křeslo Bessa, navržené pro obývací pokoje hotelů, letovisek a soukromých rezidencí, harmonizuje s projekty moderního designu interiéru. Je to design, který nabízí klid, který vybízí k zapamatování si zážitků. Po vyřešení jeho zcela udržitelné výroby si můžeme užít rovnováhu mezi formou, moderním designem, funkcí a jeho organickými hodnotami.

Kalendář

calendar 2013 “Waterwheel”

Kalendář Vodní kolo je trojrozměrný kalendář vyrobený ze šesti lopatek sestavených do tvaru vodního kola. Každý měsíc můžete otáčet jedinečným samostatným kalendářem na ploše jako vodní kolo. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Koncový Stůl

TIND End Table

Koncový Stůl Koncový stůl TIND je malý, ekologický stůl se silnou vizuální přítomností. Recyklovaná ocelová střecha byla řezána vodním paprskem se složitým vzorem, který vytváří živé vzory světla a stínu. Tvary bambusových nohou jsou určeny vzorováním v ocelové horní části a každá ze čtrnácti nohou prochází ocelovou horní částí a poté je proříznuta v jedné rovině. Při pohledu shora vytváří karbonizovaný bambus aretační vzorec, umístěný vedle děrované oceli. Bambus je rychle obnovitelná surovina, protože bambus je rychle rostoucí tráva, ne produkt ze dřeva.

Multifunkční Skříň

Shanghai

Multifunkční Skříň Multifunkční skříň „Šanghaj“. Vzor průčelí a lakonický tvar působí jako „dekorativní stěna“, což umožňuje vnímat šatní skříň jako dekorativní komponentu. „All inclusive“ systém: zahrnuje úložiště různých objemů; vestavěné noční stolky, které jsou součástí průčelí skříně, se otevírají a zavírají jedním tlačením průčelí; 2 vestavěné noční lampy skryté pod mimořádným objemem na obou stranách postele. Hlavní část skříně je vyrobena z drobného dřevěného kusu. Skládá se z 1500 kusů kemp a 4500 kusů běleného dubu.