Designový Časopis
Designový Časopis
Šperky

Poseidon

Šperky Šperky I design vyjadřuje mé pocity. Představuje mě jako umělce, designéra a také jako osobu. Spoušť pro vytvoření Poseidonu byla nastavena v nejtemnějších hodinách mého života, když jsem se cítil vystrašený, zranitelný a potřeboval ochranu. Původně jsem tuto sbírku navrhl pro použití v sebeobraně. I když tato představa v tomto projektu vybledla, stále existuje. Poseidon (bůh moře a „Země-třepačka“ zemětřesení v řecké mytologii) je moje první oficiální sbírka a je zaměřena na silné ženy, které měly dát nositelce pocit moci a sebevědomí.

Štítky

Stumbras Vodka

Štítky Tato kolekce vodky Stumbras's Classic oživuje staré litevské vodky, které vyrábějí tradice. Design dělá starý tradiční produkt blízkým a relevantním pro dnešní spotřebitele. Láhev zeleného skla, která je důležitá pro výrobu litevské vodky, legendy založené na skutečných skutečnostech a příjemné, poutavé detaily - stočený výřez připomínající staré fotografie, šikmá lišta na dně, která doplňuje klasické symetrické složení, a písma a barvy, které vyjadřují identitu každé pod-značky - to vše dělá tradiční kolekci vodky netradiční a zajímavou.

Kalendář

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendář Budujeme s vámi města. V tomto stolním kalendáři je uvedena zpráva, kterou společnost NTT East Japan Corporate Sales Promotion propaguje. Horní část listů kalendáře je výřez barevných budov a překrývající se listy tvoří jedno šťastné město. Je to kalendář, který si můžete každý měsíc užívat změnou scenérie řady budov a naplní vás pocitem, že budete po celý rok spokojeni.

Kalendář

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendář Toto je stolní kalendář vyrobený s výřezovým designem s sezónními motivy na vynikajícím reliéfu. Vrcholem designu je, když jsou zobrazeny, sezónní motivy jsou nastaveny pod úhlem 30 stupňů pro nejlepší prohlížení. Tato nová forma vyjadřuje nový smysl NTT COMWARE pro generování nových nápadů. Myšlenka je věnována funkčnosti kalendáře s dostatkem místa pro psaní a řádkovanými řádky. Je to dobré pro rychlé prohlížení a snadné použití, plné originality, která jej odlišuje od ostatních kalendářů.

Šperky

odyssey

Šperky Základní myšlenka odysea monomerem spočívá v pokrytí objemných geometrických tvarů vzorovanou pokožkou. Z toho vychází souhra jasnosti a zkreslení, průhlednosti a skrytí. Všechny geometrické tvary a vzory lze libovolně kombinovat, měnit a doplňovat s přídavky. Tato fascinující jednoduchá myšlenka umožňuje vytvoření téměř nevyčerpatelné řady vzorů, dokonale v souladu s příležitostmi, které nabízí rychlé prototypování (3D tisk), protože každý zákazník může mít vyroben zcela individuální a jedinečný předmět (viz: www.monomer. eu-shop).

Lopatka A Koště

Ropo

Lopatka A Koště Ropo je samonivelační koncept lopatky a koště, který nikdy nespadne na zem. Díky malé hmotnosti vodní nádrže umístěné ve spodní části prachové nádoby se Ropo udržuje přirozeně vyvážený. Po lehkém zametání prachu pomocí rovného okraje lopatky mohou uživatelé uchopit smeták a lopatku dohromady a odložit je jako jednu jednotku, aniž by se museli obávat, že někdy spadne. Moderní organická forma má za cíl přinést do vnitřních prostorů jednoduchost a houpající se wobble wobble feature má v úmyslu pobavit uživatele při čištění podlahy.